SPÄNNING UPPE PÅ VINDEN

,

,

.

img_2960-6

 

.

.

Lolo med sin nya bok som hon fick på posten häromdagen! (Gåva) Det är Viveca Sten som tillsammans med sin dotter Camilla skrivit sin första ungdomsroman tillsamman och den spännande boken heter Djupgraven och utspelar sig i skärgården…

.

.

.

img_2952

.

.

Och det är ju bara så mysigt där uppe hos Lolo så det inte är klokt. Japp jag är nästan lite avis på min dotter haha

.
.
.
img_2939

.

.

Prinsessan har fått en ny skrivbordslampa i inflyttningspresent och inte vilken skrivbordslampa som helst utan en AJ-lampa. Såå avis som sagt (AJ-lampan är denna från Louis Poulsen för er som undrar) Skrivbordet är från IKEA och stolarna från Vitra. Mattan frågar många många om och den är köpt på Kvm2 i Stockholm (de som jobbar där vet nog vilken jag har om ni frågar för jag fick ett mail från dem där de berättade att de var s å glada över alla nya kunder jag gett dem genom bloggen:)

.

.

.

img_2962

.

.

Min gullunge som är lik mig på så himla många sätt (Jag tokälskar dig sååå mycket<3)

.

.

.

.

Idag har jag haft migrän och Trulle har legat med feber och halsont och Moje har kräkts ungefär 100 ggr och Bea har nu magknip… Men annars är allt ”tip-top”. Gaaaah. Tur att jag haft Lolo som liten hjälpreda här hemma på eftermiddagen!

..

.

Nu är iaf honey hemma igen efter jobbet och jag ska inte göra någonting alls ikväll förutom få massage (hoppas på det iaf:) och mumsa en skål tonfiskpasta framför Kockarnas Kamp.

.

.

.

Ha nu en fin kväll vänner!

.

.

KRAM

.

.

.

.

4 thoughts on “SPÄNNING UPPE PÅ VINDEN

  1. Heltäckningsmatta är ju så skönt för fossingarna! Ger den perfekta hotellkänslan i ett sovrum!
    SÅ nöjd att vi valde det. (Har typ samma-lika som er dotter)
    /Maria

  2. Läckert! Bra att du länkade till sidan med lampan, för den är totalt osynlig. Åtminstone på min dator, bara foten som anas. 🙂
    Käthe

  3. Undrar om skrivbordet är Bestå? Är det 180 cm långt? Hittar bara en kortare variant på nätet.

Comments are closed.