TRYGGHET HEMMA FÖR HELA FAMILJEN

 

annons

img_3056-3

Lite kaffe i köket tillsammans med en mycket trevlig och proffsig larminstallatör häromdagen!

.

,

Bonjour!

.

.

Tycker ni också att det händer så mycket konstigt överallt nu för tiden? Det är anlagda bränder här och där, inbrott, överfall på gammal som ung och elaka clowner som nästan skrämmer livet ur människor och jag vet inte allt otäckt man ständigt hör och läser om...Usch och fy.

I vår villa har vi alltid haft larm – det är nog regel att alla har det hemma här i våra kvarter i Småstaden. Vi bor mitt i stan med polisstationen  bara ca 100 m bort men det händer ju att det blir inbrott här ändå (Även på dagen och när grannarna är hemma!) så det är nödvändigt. Brandvarnare har vi också alltid haft, så klart, men nu när vi utökat villan med en extra våning så kände vi att brandlarmet behövde uppdateras..

.

.

img_3065

För någon månad sen blev jag kontaktad av Verisure och upplyst om deras larmsystem. Ett mycket mer avancerat system  en det vi hade visade det sig och eftersom vi ändå behövde uppdatera det vi hade så bestämde vi oss för att byta. Med Verisure i huset så är vi så säkra som det går – yes vi bor numera i ett f o r t (Bara så att a l l a vet det:) Vi har kameror i alla vrår och på tre våningar, larm på alla ytterdörrar + sensorer, nya brandvarnare överallt som känner av både luftfuktighet och rök och ett avancerat överfallssystem. Kommer någon in som inte ska vara här så tjuter det vråålhögt och Verisure skickar väktare som kommer direkt! (Och skulle någon i familjen sätta igång larmet av misstag, och ingen svarar när Verisure ringer, så ingår fria väktarutryckningar i abonnemanget) Vi har även en högtalare där vi kan kommunicera med larmcentralen var vi än befinner oss i huset.

 

img_3091

Jag hoppas ni alla läsare har fungerande brandvarnare hemma? S å viktigt. Vi har alltid berättat för skatterna vad de ska göra om det börjar brinna eller när larmet tjuter. Verisure installerade som sagt en extra rökdetektor på vinden när de var här och testade sen så att alla varnare fungerade som de skulle.

 

img_3080-4

I. See. U! Moje och jag inspekterar när nya smarta filmkameror installeras. Små, vita och diskreta (lite Apple över Verisures larmprodukter tycker jag) .

.

img_3072.

Alla i familjen fick en larmknapp att ha på nyckelringen! Med denna så larmar man på och av och via Verisure app så kan jag och  H se när de stora barnen kommer hem och när de går. Supertryggt och smidigt. Jag kan även larma på och av via appen, praktiskt om man har hantverkare hemma exempelvis, och kolla hemmatemperaturen tex.

..

.Om du blir nyfiken på Sveriges populäraste hemlarm Verisure och vill läsa mer så kan du göra det här.

.

KRAM

.

 

 

19 kommentarer till “TRYGGHET HEMMA FÖR HELA FAMILJEN

  1. Precis det där larmet har vi också! (Ett ”måste” där vi bor, också tyvärr…) Kostar en slant, men VÄL värt pengarna. Och att man kan ha inbrottslarmet på när man är hemma är ju bara SÅ bra. Speciellt de gånger ens man är bortrest. Jag känner mig riktigt trygg med det larmet! Fort Knox… 😉 Min första spontana tanke var också att det var lite ”apple” över det, när vi såg produkterna 😉 Snyggt och diskret, det gillas. Bra val!
    /Maria

  2. Vi funderar också på larm, men jag tycker det är svårt att välja företag.
    Ett av dem (sectoralarm) knackade på häromdagen, men jag tycker det är fruktansvärt obehagligt och oseriöst med dörrförsäljare, så de går bort helt även om de kanske har bra larm!!

    Ska kolla mig för om de du valt finns i Östersund också:)

    Susanne

  3. Det här måste jag kika upp, är sjukt nojjig utav mig och känner att i dagens läge är det nog dags att skaffa både larm och överbevakning för att vara på den säkra sidan! Dom skulle ha utvecklat larmen på nyckelringarna till överfalls alarm också, tänk så bra för våra små om något skulle hända dom när dom inte är hemma, bara trycka på en knapp och så ser man vart dom är ( inbyggd gps ) eller något i den stilen! Kanske kommer i framtiden, håller tummarna!

  4. Ville bara höra med dig vad du har för stl på din Twist & Tango päls? :)) Tack på förhand!

  5. Samma larm har vi! Vi är jättenöjda. Brandlarmet ”pratar” och det vet jag för jag har lyckats sätta igång det en gång när jag brände maten =)

  6. Vad är det för sköna dojjor du har? Dom svarta? Ps. har även verisure. supernöjd. Kram

  7. Jätte nöjda med vårt Verisure, alla känner sig trygga och säkra! Otroligt trevliga killar och bra service, tummen upp!
    Vilka jättefina jeans, svårt att hitta snygga trasiga jeans! Vart har du hittat dem tro?
    Ännu en gång tack för din fantastiska blogg och att jag får följa ditt liv😊
    Stor kram till dig Petra

  8. Vi har Verisure extra allt här hemma oxå. Är så harig av mig så tycker det är skönt att kunna larma källaren o entréplan nattetid. Och att man kan kontakta larmcentral direkt tycker jag känns så skönt med små barn i huset.

  9. Superbra med larm, absolut! Vi hade inbrott när vi var på semester för 2 år sedan, trots husvakter som kollade till huset flera gånger om dagen, bilar som stod parkerade på uppfarten osv. Fruktansvärt obehagligt att okända gått igenom våra personliga saker, som tur var hann (?) de inte med ovanvåningen då barnen har sina rum där, De hade aldrig vågat sova på sina rum efter det:( Det poliserna sa till oss efteråt när de var här, var att satsa på ett larm som låter HÖGT! Att INTE lägga pengarna på ett bolag (som kostar varje månad!) som ”lovar” att skicka ut vakter, de hinner ändå aldrig ut i tid. Köpte ett fast larm från Prenad och är så nöjda, som även går att larma när vi är hemma om vi vill det. Något att tänka på kanske??

  10. Bra gjort!! Och tack!! För jag vet inte hur många gånger när jag kollat våra kontoutdrag i Sverige, och undrat va f-n Verisure är som dras varje månad?!! Och jag bara varit lat och aldrig kollat up 🙂 Jag måste oxå skaffa appen, supersmart ju!! Måste skaffa detta till vårat nya hus oxå, så viktigt!

  11. Vi har kört veresure i några år nu. Jag gillar att vi kan larma in oss med skalsyddet.
    Nu har vi även ytterdörrar med kodlås, enkelt smidigt.

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg