VI HAR CHECKAT IN PÅ GRAND HOTEL

8g1b4089

8g1b4099

M y s

.

.

.

Todelooooo!

.

.

Nää vad t r i s t det blev här på HofP med inlägg om operationsärr och en krasslig jag. Tycker vi poppar till den här bloggen lite nu med dos l y x och tar en uppdatering från Grand Hotel Stockholm istället! Jag säger bara – jag har världens bästa H….

Så här är vi nu alltså plötsligt i Storstaden och firar höstlov ett par dagar och bara njuter av miljön och mat och spa och tar det ja – lugnt. (Baby Moje trivs som en liten prins redan och fick världens sötaste hotellnalle vid ankomsten tidigare idag<3)

 

 

8g1b4120-4

Och där har vi dagens bloggerska. Lite piggare och gladare idag (även om jag går lite framåt som en fällkniv och på tå) Ny Bow-wow top från Daisy Grace (har nästan bara Daisy Grace med mig i resväskan;) och jeans från Maison Scotch. .

.

.

Nu blir det tidig middag här – tror vi kör på Verandan och myser här på hotellet (så kallt och rått ute nu!)

.

..

Ha en finfin torsdagskväll!

.

.

KRAM

.

.

.

 

 

8 kommentarer till “VI HAR CHECKAT IN PÅ GRAND HOTEL

  1. Bonsoir – Quel dommage de ne parler que français. Je visite votre blog très souvent (très inspirant) et n’ai jamais osé poster de commentaires. Vos photos sont magnifiques, j’adore votre intérieur et vous avez une très belle famille. (Isabelle – Dijon)

  2. Snyggt!! Precis min i stil! Gillar verkligen när du överöser oss läsare med inspo och outfits! Det piggar i allafall upp min vardag! Ha en fantastisk helg, njut!! (Och så recention sen!) kram och trevlig helg!

  3. Så fint! 🙂 Hur är toppen i storlek? Har funderat på den ett tag men tvekar mellan två storlekar.

    1. Den är ganska stor tycker jag! Jag har strl small på min och jag råder dig att ta den mindre:)

  4. Din klocka ser så snygg ut! Är på jakt efter ny klocka och är inte lätt att bestämma sig för vilken det ska bli. Vad har du för märke/modell och har du lust att ta en närbild? Så kul att följa din blogg!!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg