GOD MORGON!

8g1b4223

8g1b4197-2

.

Här vaknade vi tiiidigt (blir ju så när man har en liten morgonpigg bebis) och vi startade dagen med maffig frukost nere i Cardierbaren! Skönt att sitta och bli serverad frulle tycker jag och och i kontinentalvarainaten som vi valde saknades absolut inget (Maurits gulliga jamas kommer från Livly)

.

8g1b4168

Där nere satt vi nästan helt ensamma (vi som barnfamilj var absolut först på plats:) och njöt av massa gott och såg Stockholm vakna utanför fönstret!

.

8g1b4194

.

Nu ska halva la famila ner en sväng till spat (Grand har en riktigt fin spaavdelning) och andra halvan (jag och Moje) hänger lite på rummet. Sen när vi är klara beger vi oss ut för att göra denna fredag på stan!

..

.

Ha en riktigt härlig fredag vänner!

.

.

KRAM.

.

.

.

28 kommentarer till “GOD MORGON!

  1. Vilken tur för Grand att du checkat in, de behöver nog all positiv publicitet de kan få idag 😉

  2. Tråkigt att hänga på Grand nu när Sverige Demokraterna ska inta detta anrika och fina ställe. Gissar på att dom INTE informerade dig om detta när du bokade för då hoppas jag att du hade valt att checka in någon annan stans…jag kommer iaf inte bo där något mer efter detta!

  3. Synd att din text är ljusgrå, jag har svårt att läsa den (ja jag är väl gammal och har skröpliga ögon ;-)…)

    1. Samma här, klarar högst en mening. Har påpekat det en gång, men inget har hänt. ”Att vara någons fru” har ändrat sin färg efter påpekande.

      1. Jag har inte haft några problem med grå färg, har hela tiden haft svart text. Men andra har ju haft problem med grå färg på Emmas sida också och där har Emma rekommenderat att man går in och rensar cacheminnet, jag fattar det alltså som att Emma inte har ändrat textfärg själv utan att läsarna har blivit hjälpta av att rensningen.
        Jag däremot har problem med att både HoP och Emmas sida är tomma när jag öppnar upp, jag ser bara reklamen och får öppna sidan om och om igen innan den laddas.

          1. Safari, har varit så några gånger de senaste dagarna. Jag ser bara en liten reklamruta till vänster och sen är det bara tomt. Får ladda om några gånger innan sidan kommer, men bara i IPad, inga problem med IPhone.

          2. Hej, jag har testat att uppdatera sidan flera gånger och jag har rensat cachen men problemet kvarstår. Här inne ser jag texten fint, men på din sida Emma är det ljusaste grått och jag kan inte läsa =/ Några fler förslag på vad jag kan göra? Mvh Ida

  4. Hej! Måste fråga dig om din vinterjacka, parajumpers. Är på jakt efter en varm o har sneglat på denna men den kostar ju en del. Så du som har o använder denna. Är den varm?! Hur funkar den i snöblandat slaskregn? Tack på förhand

  5. Utflykt med hotell och lite av annan stad än hemma låter jättemysigt och Grand är ju fantastiskt. Njut! ps. hur är SPAt förresten?

  6. Fina Mr H är ju med i SD…
    Så det fanns ju en naturlig förklaring till denna tjusiga o trevliga utflykt.

    1. Ursäkta men du är faktiskt HELT OTROLIGT KORKAD. Eller bara elak. Eller både och.

      H är finast och bäst och därför inte heller och självklart någon rasist. Skulle aldrig gifta mig med en rasist. Hemma hos oss lär vi barnen att vara snälla och positiva och ägnar oss inte åt hat och att värdera människor efter hudfärg eller ursprung. Vi värderar människor efter deras handlingar och hur de är mot andra.

      1. Är han med i SD eller inte? Det framgår inte från ditt svar eftersom halva SD tror sig inte vara rasister. Tack på förhand för svaret.

          1. Du har ingen anledning att svara på sådana oförskämda och närgångna frågor bara för att du bott på ett hotell med din familj. Folk är helt vansinniga.

        1. Hon är inte skyldig dig ett svar. Vi har valhemlighet i det här landet. Framträd själv med namn, bild och parti om du känner att du vill det, men tro aldrig att du har rätt att kräva något alls av andra privatpersoner. Skämmes. Stackars Petra.

          1. Så här ligger det till. Jag fortsätter gärna vara privat för att det är enbart mitt val (du har ingen rätt att kräva att jag kommer fram med de uppgifterna som du SJÄLV definierade), och Petra är en offentlig person och driver en offentlig blog för att hon har valt det. Och hon tjänar pengar varje gang jag (eller någon annan) klickar mig till en shoppingsajt för att handla det hon föreslog på sitt blog. Eftersom jag vill gärna bestämma var mina pengar går till, så har jag ställt en för mig personligen väldigt väsentlig fråga TILL Petra (att du sager att jag ”krävt svaret” är din egen tolkning) och Petra hade all rätt att välja själv att inte svara på min fråga. Jag är tacksam att Petra ändå valde att svara på min fråga eftersom jag gillar Petras blog och kläd/inredningstips. Och jag har tackat henne på förand för svaret. Du har inte varit lika artig mot mig tyvärr… Må så gott!

          1. Agneta, säger du så i det verkliga livet när någon staller en fråga DU inte vill svara på?

  7. Vart försvann ditt inlägg efter detta som va uppe ett kort tag?, varför tog du bort det?
    /Nettan

  8. Naturligtvis maste inte nagon sta för vad de röstar pa. Nu är kanske SD ett extremparti som inte är att jämföra med att rösta ”höger” eller ”vänster”. Jag personligen läser gärna HOPF men skulle definitivt sluta med det om det visade sig att hennes man tillhör detta parti. Det är ju snudd pa förtal att bara skriva ett sadant pastaende som ”Lotta” gjort och om jag vore Petra sa hade jag nog övervägt att spara henne över IP-adress.

  9. Älskar Grand Hotell och vad fint att få bo där! Vi bor och lever i ett demokratiskt land och vem som vill får bo på GH, rasist eller pk.

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg