LET IT SNOW

8g1b6237

.

Mina tjejer – helt oemotståndliga i årets julklänningar!

.

.

.

Bonjour lördag!

.

.

Inte för att tjata men NÄR ska jag blir fri från denna galet envisa förkylning!!! Den vill inte försvinna och från att ena dagen känna sig ganska så okej så är jag helt sänkt av hosta och snuva nästa. Tydligen något som går men s å typiskt att bli krasslig så här i juletid när så mycket roligt händer. Men det är ju bara att gilla läget liksom – inte mer att göra.

 

Hur som helst har vi fått ett vackert vintrigt Småstaden igen – hurraa – med ett kritvitt lager av puder och julkänslan är verkligen på topp! Vi spelar härliga jullåtar non-stop (ska ge er några bra tips sen!) och pysslar och göra marsipantomtar och tar julkort ute på terassen på alla skatterna (bilderna är alltså från då)

.

..

8g1b6217-3

Lolo med snö i håret<3

..

8g1b6222

Baby Maurits i klassisk jultröja från HM nere på stan (hur söt?! Hittade den dock inte i hetshopen men den är ett tips. Hans renhorn är också från HM och jeansen från Burberry köpta på NK. Truls har skjorta och tröja från Ralph Lauren och jeans från Diesel)

 

8g1b6234

Det kanske syns att Lolo och Beas juliga klänningar är från Burberry med den där klassiska rutan strösslad med söta hjärtan ( klänningarna är från Babyshop)

 

8g1b6214-2

Fröken grönöga (precis som jag) Jag har fått fyra barn och alla har de fått olika ögonfärg. Trulle har stålgrå, Lolo mörkbruna och Moje fick knallblå.

.87g1b6228

 

Julskatter år 2016!

.

Ha nu en underbar lördag alla läsare! Själv ska jag vara ”net-tomte” här en stund ”hoho” och  så ska jag på något sätt försöka kurera mig så att jag blir frisk tills imorgon och kan åka till Stockholm som bestämt (Kanske någon som har ett tips på någon riktigt bra och magisk ”huskur”??:)

.

.

KRAM

.

 

 

21 kommentarer till “LET IT SNOW

  1. Ingefära hjälper mot ALLT! Om du inte tycker om det så ät ändå! eller injicera, eller vad som helst, bara man får in det i kroppen på nåt sätt! 🙂
    kram
    Emma

  2. En riktigt bra huskur mot flunsa: Hett vatten, honung, färsk (riven/skivad) ingefära,vitlök o ett stänk kajennpeppar. Inte gott direkt, men fungerar!

  3. Vackra, vackra barn. Det är en fröjd att se dem här på bloggen. Tack för alla fina bilder. Vill passa på att önska dig och din familj en underbar jul. Hoppas din envisa förkylning snart ger med sig.
    Julkramar från Monica

  4. Jätte fina bilder o barn!! Husmorskur: koka upp vatten, riven ingefära, honung o lite citron o ta några snapsar då o då.

  5. Mitt BÄSTA tips, en riktig superdryck: Mixa 1 l vatten, 2 pressade citroner, två msk honung, en stoooor riven ingefära, två rivna knölar färsk gurkmeja. Drick en deciliter två ggr om dagen. Slurp!

  6. Ingefärashot från mitt kök. Ha även i riven gurkmeja. Så bra även mot magen. Ja mitt bästa tips.

  7. Åh Petra! Jösses så fina dina barn är och så fint klädda, underbara klänningar och lille M är så sööööt! Här är det också krassligt, mycket honungsvatten med ingefära, hostmedicin och choklad!

  8. Vilken familj du har<3<3 Så fina.

    Jag tycker att för att lätta luftrören hjälper en häxkur av het mjölk, som fått koka upp med lite pressad vitlök, riven ingefära, kanel och en tesked honung (eller om man lägger ner en halstablett med honungssmak som får smälta). Mycket godare än det låter:)

    Krya på dig
    Susanne

  9. Hej, Ville bara säga att det var verkligen fina bilder på dina barn. Stort tack för att du delar med dig av delar av ditt liv, har ju följt dig i måååånga år och jag är tacksam för att få titta in hos dig. Ha nu en fin jul och härligt nyår! Hoppas ni alla är krya och friska då! //Maria

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg