JULDUKNINGEN

.

Vet ni vad! Den där bloggerskan som alltid är ute i sista minuten med typ allt har i år redan fixat juldukningen dan före dan. Är omåttligt stolt över mig själv för dukningen brukar jag alltid göra i sista minuten precis innan gästerna kommer. Riktigt skön känsla att allt är klart där nere (sitter jute nu och pausar och mumsar nougat och ser på Love actually medans jag tittar in till er:)

.

.

.

Använder en riktigt mörk duk i år med matchande mörkgrå servetter och det blev riktgt snyggt och maffigt! Tallrikarna vi har är från Royal Copenhagen, besticken är från Georg Jensen (förra årets julklapp btw), selterglas och ölglas Orrefors och de små snapsbägarna i förgyllt silver är arvegods från farmor.

.

.

.

Enkel juldukning som jag gillar!

.

.

.

Den fina maffiga grå duken som är i linne kommer från HIMLA (heter Sunshine Charcoal tror jag) och det är servetterna också och allt är funnet på min väns superfina butik Midtown nere på gallerian Igor på stan (Tusen tack igen för leveransen M<3)

.

.

.

Och där har vi en tidig julklapp! En Hurricane i kristall från Skogsberg & Smart. Hur vacker?? (De gröna låga lyktorna är från Newport, de i glas är från Skruf och ljusstaken är ett underlägg i marmor med en liten Svenskt Tennstake på)

.

.

.

Så då var det bara att bocka av denna delen av prejulfix 2016! Här står nu allt klart och bara och väntar på att älskade släkten ska komma och slå sig ner i imorgon:)

.

.

Känner faktiskt mig bra och i fas med det mesta nu! H står nere i köket och trillar köttbullar (älsklingens är absolut g r y m m a) och i vardagsrummet står granen grön och klädd och grann (ska nog kika in om stund igen med lite pix på den med så ni får se:)

,

.

Ha nu en fin fortsättningen på fredagen alla!

.

.

KRAM

.

.

7 kommentarer till “JULDUKNINGEN

  1. Sp vackert och stilfull!! Som alltid hos er!
    Önskar er en riktigt God Jul!!
    Kramar från en trogen läsare JessicaE

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg