JULDAGSMORGON

Lite pics från juldagsmorgonen (eller ja förmiddagen) uppe i sovrummet! Två nöjda tjejer som pysslar med lite klappar..

.

.

.

Todelooooo!

.

.

Här har vi segaste bloggerskan ever! Men så ska det ju vara på juldagen – att man är just seeg och lite trött efter hela långa julaftonsracet och bara tar det soft:) Tyvärr har jag inte ett endaste litet kort från vår julafton i år då batterilampan plötsligt blinkade rött  i kameran och jag då mitt allt mitt julfixande inte hade en aning  var laddaren var! (Den visade sig vara i en väska..) Men julafton här hemma var hur som helst supermysig och härlig på alla möjliga sätt och släkten hade knytis och vi åt massa supergod mat och sjöng och skålade – precis som det ska vara! Och tomten var så snäll i år som vanligt och alla fick såå fina klappar:)

.

Nu ska vi dock rycka upp oss och snygga till oss och sen ta en juldagspromenad bort till mamsen och papsen för tjocka-släkten-julmiddag dag två!

.

.

Ha nu en riktigt fin juldag alla!

.

.

KRAM

 

4 kommentarer till “JULDAGSMORGON

  1. Måste säga att den nya plattform ni valt till leverantör för din sida är urdålig. Det går knappt att komma in på den från ipad eller mobil. Hoppas verkligen ni gör något åt problemet annars tröttnar man på att gå in på din sida. Och nej det hjälper inte att rensa eller öppna ny flik för att få det att fungera.

  2. God fortsättning! Kan du inte göra ett inlägg på vad barnen fick i julklapp? Du brukar ha så bra idéer.

  3. Mysigt! Min tjej trippar runt i likadan morgonrock som Bea här hemma långt fram på dagen, härligt med jullov!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg