LITE GULDGLANS PÅ DET TOKTRÅKIGA

.

På mitt skrivbord i ”receptionen”!

.

.

.

Står räkningarna på rad (någon mer som ogillar dessa lite extra så här i mitten av i januari?!?) och brev från tandläkaren och är så där allmänt trista ni vet

.

.

.

Dock så är de ju lite ”roligare” att ha dem där när man har ett tjusigt brevställ som att trava dem i (+ en ny linjal!) Båda är en finfin julklapp och kommer från Newport och kalendern är från Lagerhaus.

.

.

 

.

,

Nu ska jag dock lämna mina inbetalningar, mail och dator här och gå och kika och se vad skatten och hennes vän håller på med för bus istället! (Hon har en lekkompis över och det låter just nu som de typ river halva källaren:S)

.

.

Ha nu en bra fortsättning på måndagen vänner!

.

.

KRAM

.

.

12 kommentarer till “LITE GULDGLANS PÅ DET TOKTRÅKIGA

  1. Du är fantastiskt duktig på att få till det snyggt! Jag hade gärna haft en så fin arbetsplats…:)

    Har du någon utbildning inom heminredning eller har du bara så himla bra smak?

    Kram Kristin

  2. Nice att ha ordning och reda på skrivbordet 😊, du skulle ha en snygg guldig brevkniv också ( men det är ju inte så barnvänligt..)
    Kram till dig

  3. Så fint! En slik brevholder har jeg vært på utkikk etter! Det ser ikke ut til at den finnes i nettbutikken.

  4. Flott som tusan! Fick mig att tänka på ett gammalt brevställ farfar hade, ett i marmor och mässing, får nog ta en kik på brorsans vind (som tagit över farfars hus) och se om jag hittar det. Han hade ett helt set med grejer på sitt kontor i samma stil. Brevpress, stämpel, brevkniv och.. ja vad det nu var mer.

    Linjalen din var ju riktigt tjusig, en sån önskar jag mig 🙂

    Kram från ett ruggigt Göteborg

  5. Wow! Så fint! Jag har nyligen hittat till din fina blogg med alla vackra bilder! Jag måste bara fråga vilken kamera och lins du använder? Varierar du mellan olika eller har du en favorit som du oftast använder? Är själv på jakt efter en ny riktigt bra kamera så vore väldigt tacksam för svar!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg