THE WEEKND

Dr Weekend?

.

.

Todeloooo fredagsbloggisar!

.

.

Är ni riktigt helgtaggade nu raringar?! Köpt massa gott till helgen och det vita vinet på kylning kanske??:) På borden står finfina fredagsbuketter som blev inhandlade nere på stan tidigare idag då jag dessutom hade en mycket mysig pre-helglunch med girlsen (Gott rött, mumsig råbiff och tjejsnack på restaurang ”Hatten” kan aaldrig bli fel:)

.

Ikväll blir det skön hemmakväll här i vårt casa och just nu går The Weeknd varm på Sonossytemet. Har ni missat den braiga The Weeknd så kan jag berätta att det är den kanadensiska Dr Albankopian som syns ovan (tydligen mycket poppis bland damerna även på det privata planet då han har nyligen ska bytt ut snäckan Bella Hadid mot snäckan Selena Gomez enligt det senaste skvallret:) Bästa låten är klart I feel it coming, såå bra (Låter ju precis som Michael Jackson!)

.

.

Njut nu kvällen alla!

.

.

KRAM

.

 

6 kommentarer till “THE WEEKND

  1. Trevlig helg! 🙂

    Jag såg ett äldre inlägg från din blogg som gjordes den 7 Januari 2017 och hette HEMMA! Tyckte att du hade så himla fina böcker på ditt vardagsrumsbord och blev verkligen inspirerad… 🙂 Men jag ser tyvärr inte vad den understa boken, som är svart, heter… Skulle nämligen vilja beställa den 🙂 Skulle bli så glad ifall du kunde svara!

    Trevlig helg! Kram

  2. Jag håller med om att han är grrymt bra! Men Dr Albankopia? Nä han är ju sanslöst mycket snyggare! Skulle väl var håret isåfall… 🙂

    Med vänlig hälsning, Magda

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg