TITTAR IN HOS BEA

 

.En liten titt in i Beas rum idag! Nystädat och nybäddat och med födelsedagsballonger..

.

.

.

Här hänger en av födelsedagspresenterna! En cool-snygg klänning från Molo med fjäderprint och vidd i kjolen (en vårnyhet köpt på Molos egna sida)

..

.

En annan söt present från farmor och K var Zoomer – en liten robotvalp (Ja Bea saknar Cooper, fina hunden som var vår, mycket)

.

.

.

Info för de som undrar: dockhus från England, draperier från IKEA, tapet från Cole & son, garderob från Oliver Furniture, matta från Carpet Vista och lampa antik.

.

.

Ska inte tjöta på om dagsläget och förkylningar här men ja, vi fortsätter här i samma visa…Längtar sååå efter vår och sol och långa barnvagnspromenader och fågelkvitter just nu!! Ikväll ska alla ut och äta gott och fira utom sjuka Moje och jag som blir hemma (var på BVC idag och kollade läget men allt var okej som skönt är. Tyckte bara att 1 veckas tokförkylning på en bebis är länge) Ska nog se filmen Bridget Jones Baby och äta B&J-glass direkt ur hinken bara för att!

.

.

Ha nu en skön fortsättning på dagen snyggingar!

.

KRAM

.

.

 

14 kommentarer till “TITTAR IN HOS BEA

  1. Så fin klänning! Precis beställt tröjor mm från nya Molo (vår) kollektionen till min dotter! Vad hände med Cooper? Snart fredag så jag önskar er en mysig helg! Kram Anna

  2. Grattis i efterskott till fina Bea! Minns ju när hon bara var en liten liten pluttis, jag så länge har jag hängt här haha.
    Molo-klänningen var ju superhärlig, jag kan annars ha lite svårt för deras tryck. Så mycket som händer på nåt sätt, men den där var finifini!
    Förstår att hon saknar Cooper, jobbigt, men hoppas hon kan få lite glädje av roboten iaf. Kanske inte lika gosig bara hehe 😉
    Nu ska jag slipa lite spackel här, gav mig på att göra en egen spegelpanel i hallen och det blev fint men måste finlira några skarvar.

    Fin kväll till dig!
    Kram Catta

  3. Jisses vad snabbt tiden går!!! Började följa dig när Bea var liten plutt, första bloggen jag började läsa minsann!😃👏
    En liten undran…OM du har tid och om det är ok för Bea, skulle du kunna visa hur dockhuset ser ut på insidan? Blir så nyfiken, det ser ju helt fantastiskt ut😍 Är nämligen på jakt efter ett till vår dotter!

  4. Får ni ta tokförkylda barn till ert bvc? Hos oss fick vi vända i dörren fast vi bara hade lite rester av snuva från en gammal förkylning kvar pga rs-risken för de små nyfödda.

  5. Hej,
    Från vilken sida har du beställt det fina dockskåpet från? Vår lilla tjej fyller år och vi tänkte köpa dockskåp – har letat med ljus och lykta på flera sidor men fått svar att liknande detta inte säljs längre. Glad om jag får något nytt tips 🙂

    Hälsningar Tanja

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg