FREDAG PÅ STAN

.

Idag tog vi en promenad ner på stan! Akta er så kallt och rått det var, brrr (Jag hade fina kappan från J Lindeberg på mig men hade minsann behövt både mössa och långkalsonger)

.

.

.

Söknöten var med så klart. Varm och go nere i åkpåsen. (Mössa + vantar Livly, åkpåse Elodie och overall Mini a Ture)

.

.

.

Lunchen intog vi här på Hattfabriken aka Hattis. Småstadens bästa och mysigaste krog.

.

.

,

Det bästa med Hattis är så så klart det här – Råbiffen. Den har jag nämnt flera gånger vet ja men den är helt galet god med rödbeta och mayo och friterad lök och grejer. PPPPP

.

.

.

Här är jag, vid vårt röriga småbarnsbord med kläder-majskrokar-inferno i en favorit spetstop från By Malene Birger jag fått i present.

.

.

.

Moje trivdes som fisken! Han gillar restauranger och när det händer grejer och är som nöjdast när han också får sitta och peta i sig lite mat (och på Hatten blev det pressad potatis idag)

..

.

.

Så här fint är det i vår stad och det här är Apotekarbron som blivit en loovebridge. Härligt!

.

.

.

Så promenerade vi till torget och köpte fredagsblommorna! Det är riktigt billigt där och mycket att välja på (men man vet ju aldrig hur länge blommorna står, ibland har de liksom råkat dö innan man kommit hem och innanför dörren…)

.

.

Nu ska jag skjutsa iväg skatten på hennes balett här!

.

.

Önskar er alla en f a b fredag!

.

.

KRAM

.

.

16 kommentarer till “FREDAG PÅ STAN

  1. Får jag i all välmening fråga varför du har inte har bytt till sittdelen?
    Tänkte om jag har missat något 🙂

    1. Jag har inte bytt för att Moje älskar fortfarande att mest sova i vagnen och för att det är så kallt och mitt i vintern och det är mest skyddat och mysigt med liggdelen. När han börjar vilja vara vaken på våra turer och rör sig upp och vill se saker istället så kommer jag givetvis byta:)

      1. Helt rätt,
        Jag beställde en extra ram och en extra sufflet, så att jag lätt kan byta mellan sitt och liggdel. Min son sover kanon i vagnen.

  2. Mysigt…Alltså den där himla toppen från MB!! Jag beställde en small, den var för stor. När jag skulle skicka tillbaka den så såg jag att den var trasig vid tvättlappen. Jag bytte till en xs och skulle ha den på nyår, kände mig jättefin och hade den typ 30 minuter , då var den trasig på armbågen och jag var verkligen besviken . Så tråkigt och jag gillade den verkligen. Hoppas att din håller kramkram Anne

    1. När vad dåligt! Nu måste jag inspektera min och se om den också är trasig någonstans…

      KRAM

  3. Ursäkta, men usch vad äckligt det låter med råbiff….alltså rått kött!? Får kväljningar av tanken. Kan det ens vara bra att äta rått kött med tanke på bakterier och så…ja ja alla får ju äta vad de vill.

    1. Man ska inte dissa något förrän man testat! Råbiff dvs rått nötkött (som är behandlat efter konstens alla regler precis som sushi och all annan rå mat) är verkligen jättegott tycker jag och många med mig så prova!:)

  4. Ha ha guuuud, Petra… Jag har just sett tre avsnitt av Santa Clarita Diet rekommenderad av din kompis Emma 😃
    Går in här hos dig för att se något fint innan jag törs lägga mig, serien är ju lite, tja… speciell.
    Och vad får man se. Men ett gott skratt fick jag! 😃
    God natt

      1. Eeeh…ja, den inkluderar råbiff, typ…
        Jag tror inte att du gillar den, Petra, det säger jag av omtänksamhet och med värme. Men ändå, Emma gillar den och jag kommer nog se tre till avsnitt ikväll. Minst. Sen får jag titta in till dig igen för att liksom få ordning på känslorna och kunna somna nu när mannen inte är hemma. Trevlig kväll!

  5. Hej! Har en fråga ang. din skötväska. Använder du inte Longchampen? Har precis köpt en Longchamp som jag tänkte använda till skötväska – nackdelar med den?

    Kram! Ha en fin dag!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg