UTE PÅ ISEN

.

Idag har vi haft en fantastisk vinterdag här i Småstaden! Soligt och så där klar frisk härlig luft så vi gick ner till Mälaren och tog en promenad (som typ alla andra i stan också gjorde idag:)

.

.

.

Underbart att tanka massa solenergi (och bra för trötta tonåringarna att komma ut och röra på sig!)

.

.

.

S å himla fina barn<3

.

.

.

(Eller inte så där suuperhimla fina och härliga ibland för OH MY GOD vad de kan retas. Galningar)

.

.

.

Och det här mina vänner är något kul och spännande vid vår Mälarstrand! Detta är det gamla Ångkraftverket och i den låga byggnaden till vänster ligger Kokpunkten, ett äventyrsbad, och i den stora höga delen byggs det för fullt för det ska bli lyxigt hotel. Ni kanske vet Ystads Saltsjöbad, min personliga favoriter Falkenbergs Strandbad och Hotel Pigalle + Hotel Bellora i Göteborg – det är samma hotellgrupp som nu uppför The Steam Hotel. Öppnar i augusti och det ska bli stort spa högst upp och grejer. Hotellet kommer bli en fantastiskt trevlig nyhet här i vår stad, det är jag absolut 100 på!

.

.

Har ni också haft en härlig söndag med massa sol bloggisar?!?

.

.

KRAM

.

.

4 thoughts on “UTE PÅ ISEN

  1. Herlig! !! Hvor kommer jakka og skoene til Trulle fra?? Hadde blitt så glad for svar!!! Ha en fortsatt fin søndagskveld! !! Klem Siv

  2. Vilken härlig söndag ni haft , söndagar är verkligen en familjedag , härligt när man umgås hela familjen , har en son på 19 och en dotter på 13 , och då måste man ta alla tillfällen i akt att umgås , för kompisar är mestadels viktigare i dessa åldrar😉!

Comments are closed.