FREDAGSMORGON I KÖKET

.

.

Hej freeedag!

.

.

Hoppas ni mår fint i solskenet! Och har ni solsken där ni bor så hoppas jag ni har sol i sinnet iaf. Ni vet ju att man kan styra sina tankar och välja att vara positiv och tänka på sånt som gör en g l a d. Som ett fång våriga tulpaner, en sån enkel grej liksom! Färska vårblommor i köket är ju bara s å härligt – lite färg och pepp om sommaren! Hittade en så kul större vas nere på stan igår när jag hälsade på M som har mysiga inredningsbutiken Midtown (uppe på Igorgallerian) Ser liksom ut som halva vasen har ärgat och så i med ett par franska tulpanisar så det blev det en perfekt söt-saltkombo. Fick även med mig en Apoteksaffisch som ni ser (och så några gaalet snygga lyktor ni ska få se  i ett annat inlägg..)

.

.

.

.

.

Familjens och husets kärna är verkligen köket! Här samlas vi oftast och vi äter alltid alla middagar tillsammans och oftast i köket. (Golvet är ett vinylgolv från Forbo, köket är från Kvänum, stolarna från Stolab, elementskydden är gjorda av snickare Värmland, turkos kaffekopp Fide Fajans, trädet är ett citronträd och stora krukan från Mästerblomman

.

.

Nu ska jag iväg och fixa en ny takbox inför skidresan här! Den tredje på ett par år, fattar inte hur men vi lyckas tydligen ha sönder dessa hela tiden?

.

.

Önskar er riktigt riktigt BRA fredag!.

.

.

.

11 kommentarer till “FREDAGSMORGON I KÖKET

  1. snittblommor är fint i vilket rum som helst jag har en fodervärdskatt hos mig så jag får hitta ställen där jag ställer blommorna så hon inte tuggar på dessa:)

  2. Fint som vanligt!! Gillar att det inte är vitt och kalt, utan mysigt med kuddar och fina saker. Krokusarna knoppas här och snart är det VÅR☀️☀️ Kram Lotta

  3. Fantastiskt fint kök, och visst är det underbart med färska blommor. Trevlig fredag till er

  4. Flotte bilder fra kjøkkenet ditt 😊 Fikk skikkelig vårfølelse av blomstene. God helg! Hilsen Siri

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg