HÄRLIGA MÅNDAG

.

Dags för fikatime med skatterna i köket efter att skolan slutat för dagen!

.

.

.

Hej nya vecka!

.

.

Vilken himla härlig dag jag haft! Har hunnit med massor som skulle göras och så har jag fått erbjudande om flera nya roliga uppdrag:) Så är det ofta på våren – förutom att det bara är v å r och allmänt trevligt och soligt och man får massa energi så får man dessutom alltid en hel del nya förfrågningar och det gillas ju alltid. Businessen vaknar liksom den också efter vinterdvalan:)

.

Och tänk för ett helt år sedan så var jag tokgravid och stoor och så ivrig på vem som gömde sig i den där magen (och ganska orolig också faktiskt, usch och fy vad jag oroade mig helt i onödan om man tänker på det så här i efterhand) Nu tycker jag bara att jag ser bebisar och gravida precis överallt. Kanske är det så att det kanske föds ovanligt många barn just nu? Eller också är det jag som har baby på hjärnan, man blir nog lite speciell när man hamnar  i “välling-blöj-träsket”:)

.

.

.

Idag när barnen var i skolan så var jag en sväng förbi krassliga mamma och pappa och fikade lite och sen tog jag en promenad ner till mysiga Kopparlundsbageriet (Småstadens fina lilla stenugnsbageri med världsgod levain)  och köpte lite gottgott till melissen hemma också. Myycket uppskattat av de små med lite extra så där på en helt vanlig måndag:)

.

.

.

Nu ska jag köra ett sista inköpsrace inför den blivande tonåringens födelsedag som är senare i veckan! Hon är väldigt laddad och vet precis vad hon vill ha och önskar sig så nu får vi se om jag lyckas hitta det också och i t i d…

.

.

Ha nu en fin kväll så ses vi imorgon igen!

.

.

KRAM

.

.

.

5 thoughts on “HÄRLIGA MÅNDAG

 1. Det är inte klokt hur fort tiden går, att det snart redan gått ett år sedan lilleman kom! Och att Lolo blir tonåring är ju bara inte klokt, jag som hängt här så länge har ju sett henne som ganska liten.
  Mumsigt med fika en helt vanlig måndag, mysigt. Måste passa på att tacka för receptet på carnitas tacosen btw, gjorde i fredags och vi åt banne mig halvt ihjäl oss, så sjuuukt gott!!! Bara mangosalladen.. MMM!!!
  Kram

 2. Älskar denna årstid, inspirationen och energin som kommer med ljuset. Är så sugen på att fixa hemma och längtar till påsk😊 Tar gärna emot presenttips till tonåring! Många kalas nu på våren🌺 Kram Lotta

 3. Tittade på ett husprogram igår (kan ha varit En Plats På Landet?) och fick se ett maaaagiskt hus. Det påminde så mycket om ert och nu ser jag att tillochmed köket är näst intill identiskt 🙂 SÅ FINT! Ett riktigt drömboende om du frågar mig!
  Ha en fin tisdag!
  Kram <3

Comments are closed.