IMORGON SMÄLLER DET!

.

Ja här i matsalen sitter jag och pysslar just nu! Slår in fina pastelliga paket till älsklingen som blir t o n å r i n g imorgon och födelsedagsbarnet befinner sig uppe på sin vind och har stränga order om att inte komma ner till mig och “snoka”:)

.

.

.

Som alltid hittade jag fräschaste inslagningsprylarna på Lagerhaus – älskar verkligen deras presentinslagningsdel och att de uppdaterar den så ofta efter säsong! Bra priser har de också så stort plus till dem från mig.

.

.

.

.

Och den underbara tjejiga vårbuketten med är till skatten den också och jag fick som alltid bästa proffshjälpen nere på Mästerblomman när jag var där idag (inte spons om någon tror det utan tjejerna som jobbar där är verkligen så b r a)

.

.

Nu ska jag sticka iväg till posten och hämta två  sista paket här (och jag har visst ingen giltig legitimation så wish me luck att de är schyssta mot mig nu:S)

.

.

Ha nu en härlig kväll i vårsolen (hur härligt ord är inte ordet vårsol btw?:)

.

.

KRAM

.

.

5 thoughts on “IMORGON SMÄLLER DET!

  1. Men SÅ fint! Den nyblivna tonåringen kommer att bli överlycklig. 🙂 Skulle det vara okej om vi delar ditt inlägg på vår facebooksida? Kram / Lagerhaus

  2. Jättefint och tacka för Lagerhaus!
    Glöm inte att lägg ut vad ni ger till tonåringen för du ska bara veta vilka tips det ger inför vårt kommande födelsedagsbarn (14 år) i April………

    Önskar en fin dag och många grattis till tonåringen!

Comments are closed.