ÄLSKAR

.

Mitt vardagsrum där ni ser alla tre rummen i fil (vet inte om jag visat denna vinkel någongång?) Inte helt lätt att möblera ett så här pass stort rum på ett sammanhållet och elegant sätt utan att det blir rörigt men man får göra rum i rummet och dra ut sofforna en bit från från väggarna hålla sig till samma färgskala:)

.

.

Hej lördag!

.

.

ÅH vad jag älskar att det är VÅR! Underbara bästa årstid, du är så himla välkommen alltså. Det spritter i kroppen och jag känner mig superkreativ och vill göra om lite och fixa här hemma (absolut inga stora grejer men lite småsaker och piff)

.

.

.,.

Mer ”helhet”

.

..

Idag har vi gäster så det blir en snabbis bara för att säg hej och önska er bästa läsare en  fin fortsättning på dagen!

.

Vi ses imorgon!

.

KRAM

.

.

17 thoughts on “ÄLSKAR

  1. Gud vad fint ni har!! Allting är så otroligt smakfullt och matchar och stilen känns så fräscht sval och elegant. Du har verkligen fingertoppkänsla för inredning 😊

  2. Så roligt att få se alla tre rummen, mycket stiligt. Jag älskar också våren, det sprätter i benen hela tiden : )

  3. Jag har följt dig sedan Bea var bebis och denna vinkel tror jag aldrig du visat förut. Kul att se! Och snyggt !

  4. Gillar verkligen rum i fil! Vi hade det i lägenheten i Vasastan, Stockholm, faktiskt när vi bodde i Prag också. Här i vårt hus i CT kan man se genom hela huset (tv-rum, kök, matsal och vardagsrum). Så ja det är väl rum i fil även om det inte är sekelskifte. Det blir ett så bra flöde och ljuset är alltid bra.

  5. Så stort! Måste vara härligt för lillen att krypa runt. Om du vill ändra lite vf inte testa gardiner. Såna golvlånga som hängs högt upp… riktigt lyxigt

  6. Du har verkligen lyckats skapa magi och harmoni. Det är så vackert och smakfullt så klockorna stannar. Fin kväll till dig!

  7. Jag undrar hur långt det är från vägg till vägg i alla tre rummen som ligger i fil? Antar att det är husets bredd?
    Tack på förhand 🙂

Comments are closed.