JUST DO IT LIKSOM

.

Nu löparskor är nu shoppade – hurra! Bästa sättet att bli pepp på träning är just att köpa ett par nya läckra träningsskor tycker jag (De slits ut fortare än man kan tro) Valde ett par Nike Free Run Distance som känns lätta på foten i härliga pastellfärger.

..

 

.

Har läst någonstans att man ska ha en speciell ”träningsfärg”! Hjärnan ska tydligen funka så att den blir pepp när den känner igen och kan koppla en färg till en aktivitet (typ ungefär som hundar blir när de får se ut-och-gå-kopplet tror jag) Så jag valde laxrosa som 2017 sportaccentkulör:)

 
.

.

Ja jag klickade faktiskt hem en hel matchig träningsgarderob från Nike när jag ändå var i farten. Förstå vad snabb jag ska bli i detta!!:)

.
.

.

Tadaaa – här är jag laddad och klar med favvolistan klar på Spotify.  Detta får bli min förebild (Nä jag bjuckar inte på någon bikinibild tyvärr:). Jag väger 63 kg och är 169 cm lång. Vill väga 59 kg istället ungefär och vara stark och tight och ”smal” är inget mål för mig. Jag vill kunna njuta mat (älskar mat) och äta vad jag vill (inom rimliga gränser) och inte tänka på kalorier och sånt utan veta att jag kan unna mig för att jag r ö r på mig och gör av med energi (Hade vänner över på middag igår kväll som är det tightaste man kan tänka sig men de är också på gymmet typ 40 ggr/månad. Hoppas att deras träningslust smittat av sig liite till mig också:)

.

.

.

Nya vårnaglar har jag också låtit få fixade i matchande rosa!

.

.

.

Ofixad naturell jag. Nu ska jag snart ta tag i håret också men kan inte riktigt bestämma mig för vad jag ska göra.. Långt eller kort, ljust eller mörkt, varmt eller kallt…

.

.

.

Nu – runda i spåret!

.

.

Ha nu en härlig lördag så ses vi snaart igen!

.

.

KRAM

.

.

,

18 kommentarer till “JUST DO IT LIKSOM

  1. Du är så himla snygg! Snyggaste inredningsbloggaren med bästa smaken. Massa pepp och lycka till med träningen .

  2. Du är fantastiskt snygg!! Med så där snygga träningskläder och skor kommer träningen gå galant!:) Hejja dig och tack för din inspiration!

  3. Finaste Petra jag har läst din blogg sen 2010 och inspirerats av din energi, goda smak och fina familjära naturliga godhet som bara genomsyrar dig och din blogg. Du har haft långt och kort hår, mörk och ljust haft fluffiga tunikor i odd Molly och rockig style och lite elegantare och svalare ..du kan . Bara älskar din underfunighet i vissa inlägg och du bjuder verkligen på dig själv. Ville bara säga dig detta. Du har gjort detta förr..kommit igång från soffan ..go on again…Kraaam

  4. Kan inte låta bli att fråga om det är ett aprilskämt när du som redan är så snygg tycker att du ska gå ner i vikt?
    Om det är sant är det såklart ditt fria val men obegripligt och onödigt. Så är det.

    1. Jag håller med dig, C. Du är skitsnygg och smal, Petra, det här var inte kul att läsa.

      1. Fast det spelar ingen roll vad andra säger och tycker när man själv inte känner sig bekväm. Jag är 167 cm och väger 62 just nu. Nej, jag vet att jag inte är tjock men jag är inte jag när jag väger 3-4 kilo för mycket. Kroppen är slappare och kläderna sitter inte lika snyggt. Några få kilo gör enorm skillnad för mitt välbefinnande, jag ska gå ner dem igen nu så att JAG känner mig fin för min skull:)

  5. Tack för inspon! Grymma träningskläder och grym attityd.
    Jag är ungefär lika lång som du o väger ungefär lika mycket, packar alltid på mig 6-7 kg under vintern som nu ska bort för att jag ska känna mig bekväm i min kropp. Ska absolut unna mig nåt nytt träningsplagg som pepp!

  6. Hej Petra, Jag har letat efter ett recept på en påsk paj med persikor som du har gjort en gång, men hittar inte det. Skulle du kunna dela med dig av det igen. Tack på förhand. Vh Marie

  7. Jag förstår precis och vi ligger väldigt lika i längd/vikt. Jag är 169 cm och gick upp från 58 till 64 kilo när jag slutade snusa. Vill tillbaka till den matchvikt och det midjemått som både jag och min kropp mår bäst av.
    Petra och Ann, nu kör vi och desto roligare att ha någon som peppar en att hålla igång. Hejja oss!

  8. Härligt!! Go girl :).
    Själv har jag gått ner 6 kilo sen januari. Mår kanoners och fortsätter ner liiite till innan träningsresa i Maj. Väldigt få går ner i vikt samtidigt som de äter vad som helst…. :). Jag är kvinna och 54 år. Så jag behöver hålla mig under 1500 kalorier per dag för att gå ner i vikt. Äter mycket potatis, grönsaker, frukt och fisk.
    Jag går eller springer mellan 5 km och en mil per dag. Tränar lite styrka när jag känner för det och går ner ca ett halvt kilo i veckan. Lagom takt tycker jag och jag går inte hungrig.
    Och tjejer, man behöver inte coola träningskläder, gymkort, viktväktarmedlemskap och annat. Minska kaloriintag och öka förbränningen genom rörelse och eller träning. Det finns inga genvägar. Lycka till!!!

  9. Löjligt att visa magen som inte är ngn mage! Men så fick du visa den iaf :/

    1. Ingen mage? magen är väl som sitter mellan bröst o höft eller? Visste inte att den var tvungen att se ut på ett visst sätt att räknas som mage?
      Visar Petra något, ja då visar hon för mycket, visar hon inget, jag då gnäller folk för att hon inte visar något..

  10. Du är så vacker. Tänk bara på att mobilen strålar, hundratals forskare varnar för att ha mobilen på kroppen. Och javisst finns det forskare som hävdar motsatsen, men varför inte anamma försiktighetsprincipen när det gäller vår hälsa..

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg