LITE TIDIGT PÅSKGODIS & NY TAVLA

.

På matsalsbordet idag – helgens anemoner och lite nytt vääldigt mumsigt godis…

.

.

,

På väggen har det kommit upp lite ny fotokonst och ja jag erkänner, jag är svag för dramatiska porträtt! Vill att det lilla vi har på väggarna ska synas (Båda de vackra damerna har jag hittat nere på Newport på stan) Och så gillar jag lite smutsiga kulörer i form av grå-brun-grön-blå och när färgerna flyter ihop, som ni ser:)

.

.

.

Och jag är som sagt TOKIG i godis haha. Mmm. Helst sega kolor från Pärlans och lakridsägg (och det är ju inte fel direkt när godsakerna är snyggelisnyggt paketerade i boxar och matchar inredningen heller – vilken slump va!)

.

.

Nu ska jag iväg till det enorma Ica Maxi och storhandla lite här! Kylskåpet gapar tomt efter helgen så det ska fyllas på med lite nödvändigt och lite gott (och ska det handlas ex antal liter mjölk för oh my vad mina kalvar dricker här hemma. Tror vi snittar 4 tetror om dagen typ!) Sen blir det middag i form av Souvlakispett från grillen (hej grillsäsong!) och grekisk sallad.

.

.

Ha nu en fin solig vårkväll vänner!

.

.

KRAM

.

.

.

.

.

4 kommentarer till “LITE TIDIGT PÅSKGODIS & NY TAVLA

  1. Hej, vilket fantastiskt hus ni har. Jag undrar var du köpt ditt vita matbord och vad det heter. Tack på förhand!

  2. Gillar din blogg och dina bilder och att vi får ta del av ditt liv. MEN. Jag har lite svårt för de barnsliga uttrycken i din blogg, som ex; bloggisar, snyggelisnyggt osv. Jag försöker se förbi det, men ibland är det bara det som tar över i dina texter. Det är säkert ”du” och ditt signum, så jag menar inte att du ska ändra på dig. Jag ska försöka se förbi det. Kram ändå 🙂

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg