LOVE PÅ PIONER & FANTASTISKA VASER

.

Vist är det härligt med alla blommor/snittisar som dyker upp nu! Som favoriten pion som man kan hitta lite här och där (mina är från torget) mmm så ljuvligt vårigt fina. Ovan ser ni två fredagsbuketter som fick följa med hem igår när vi åt glass nere på stan i solskenet (Vilket väder det var! 26 grader varmt och s o l var det i Småstaden. Tyvärr så är det vädret long gone idag..)

.

.

.

Mina favvovaser just nu – Musselmalet från Royal Copenhagen som jag fått i present och den med ansikten från Jonathan Adler som jag köpt på Newport på stan. Så speciella och så min stil i ett nötskal (Gjorde förresten en liten “livetur” i vårt vardagsrum igår på Insta som ni kan se här om ni vill se lite mer hur vi har det:)

.

.

.

Vanlig brudslöja köpte jag ofta billigt i ett stort fång. Blir så enkelt snyggt och lite så där “äng och skört” med bara bruslöja i en vas.

.

.

.

Idag skulle vi ha mysigt släktkalas här hemma med kusinerna men tyvärr fick vi ställa in då Trulle blivit tokförkyld med feber. Såå tråkigt. Så vi får se vad vi hittar på istället… Vädret är ju som sagt inte tip-top så vi gör nog “något under tak” iaf!

.

.

Ha nu en härlig lördag vänner så kikar jag in om en stund igen!

.

.

KRAM

.

.

.

10 thoughts on “LOVE PÅ PIONER & FANTASTISKA VASER

  1. Hej Petra! Det vore så roligt om du ville ge lite trädgårdstips i något inlägg här framöver. Du har så fin trädgård och jag är nybliven husägare och försöker sätta mig in i detta nya med trädgård. Vill gärna ha tips!

  2. Hej Petra du har ett underbart hem! Jag undrar vart de fina zebrakuddarna är ifrån? Är det samma mönster som er sänggavel? Trevlig helg.

  3. Vi som har haft en fantastisk dag idag på västkusten! Så fina klänningar, du passar i allt😊 Det skulle vara kul att se lite mer av din terass😍 Kram

Comments are closed.