IGÅR KVÄLL

.

Igår kväll firade vi födelsedag och smörjde kråset ordentligt på Kajplats 9! Typ fjärde gången på ett par veckor, mycket trevligt ställe det där:) (Och jag fick lattjo skuggor i ansiktet men så kan det gå. Gammal blus och byxor By MB var kvällens)

.

.

 

.

Jag valde, efter mycket om och men, Hälleflundra med blomkålspuré till huvudrätt och den var helt utsökt. Moje älskade också min blomkålspuré så jag fick dela rättvist med honom.

.

.

.

Vår lilla matglada gosse åt också pannkaka med hela ansiktet samtidigt som han lyssnade intensivt på det mormor hade att säga.

.

.

.

En riktigt fin och solig kväll blev det här i vår Mälarstad och jag fick inviga min födelsedagspresent.

.

.

.

Idag har jag en hel hög med jobb som måste fixas så det är bäst att jag sätter fart här. H är pappaledig idag så det gäller att passa på!

.

.

Vi ses snaart igen raringar!

(Och T.A.C.K för alla grattishälsningar igår både här och på Insta<3)

.

.

KRAM

.

.

.

30 thoughts on “IGÅR KVÄLL

 1. WHY OH WHY YOU DESTROY YOUR FACE. LIPS LOOK LIKE DONALD DUCK AND FACE SOO PLASTIC. YOU ARE 45 SO YOU HAVE TO ACCEPT THAT. If I look yours pictures like 1-2 years ago, you look normally. So sad.

  1. WHY OH WHY DO YOU FEEL THE NEED TO WRITE THIS? YOU ARE AN ADULT AND NEED TO BEHAVE LIKE ONE, TRY TO ACCEPT THAT.

  2. Jag kan rekommendera att skriva på sitt modersmål när meningsbyggnaden på engelska här blir väldigt märklig.
   Ja, jag syftar även lite o-diskret på att det säkert fungerar för dig 😉 Varmt lycka till !

 2. Arbetade i många år inom sjukvården och mötte mängder av patienter. De allra allra flesta mycket nöjda med mitt bemötande och professionalism, men någon enstaka gång gick det snett och vilka kom jag ihåg och tänkte på , jo dessa mycket sällan förekommande missnöjda patienter. Försökte att bli som en gås…men det var inte lätt.
  Tänk på alla oss andra som gillar det du skriver och visar.
  Kram Margareta

  1. Så illa skrivet! Du som skrev detta visar verkligen avundsjukans fula ansikte!
   Stora kramar till dig Petra!

 3. Hej! Gillar dig bäst som ofixad, tycker du är en sån otroligt vacker naturlig skönhet. Få som är så naturligt snygg som du är. Förstår att du vill fixa till dig… jag är i samma ålder…så mennjag gör gärna läppar men skippar botoxen :). Läpparna fyller du i jättefina men dina ögon ser så arga ut när du fyller i pannan, du är mycket vackrare utan den fillern och har dina vackra ögon högre och mer öppna utan det. Så tycker bara jag och det är varken rätt eller fel. Man får göra precis som man vill. Kram

 4. Hej Petra!

  Du skrev någon gång att vi kunde få se före och efterbilder på dina senaste behandlingar. Det hade varit roligt. Jag är själv väldigt frestad att prova att fixa läpparna någon gång men vågar inte riktigt. Tack för en bra blogg och grattis i efterskott.

  1. Bara gör’t☺️! Jag gjorde mina i veckan och älskar dem, kommer aldrig ha min tunna överläpp igen…

 5. Vilken mysig födelsedag, har hört mycket gott om Kajplats 9 då jag bor i grannstaden.
  Du är otroligt fin Petra! Vilket läppglans använder du?

  Ha en fin dag!

 6. Jag lär mina 9-åriga elever mottot: “sjysst- annars tyst”. De kanske ska gå hem och lära sina mammor det också. Hur kan man ens tro sig ha rätt att sitta och kommentera en annan människas ansikte? Låter iaf som en underbar dag 🙂 KRAM

  1. Jättebra inlägg!!! Man kan i sitt stilla sinne undra hur de själva ser ut och hur de uppfattar sig som människor, de som vräker ur sig otrevligheter. Var och en har väl rätt att leva sitt eget liv utan att någon ska komma med spydiga kommentarer. Petra, du är så fin och är så duktig på att ordna det mysigt för din familj, plus ditt fina hem som är en stor inspirationskälla. Jag säger bara, bry dig inte! Ha en riktigt go’ helg! Kram

  2. Word!
   Tragiskt med dessa små-människor som har så fullt upp med att foka på andra ist för sig själva..
   Du är galet snygg Petra.

 7. Att kommentera någons ansikte eller någons beteende mot tredje person på ett otrevligt sätt och skriva skällsord, det är väl samma sak. Vem tror ni att ni är? Mind your own business eller låt alla komma till tals som ni tog frihet själv. Tycker att Petra kan svara själv på kommentarer som är riktade till henne om hon vill..

  1. Jag blir så väldigt tacksam när mina läsare “försvarar” mig. Alla ni vet vem jag är men ingen av er vet vem “anonym” är. Det kan vara en ilsk tonåring, medelålders kvinna eller tokgammal man. Det är enorm skillnad på att kritisera en riktig persons utseende anonymt än att kritisera en okänd persons anonyma och faktiskt ganska elaka påhopp.

 8. Hej! Jag kom in på din blogg när jag satt och googlade på “grå väggfärg” haha. Skulle gärna vilja veta vad du har för färg i vardagsrummet? Så perfekt. Är det samma som i sovrummet?
  Med vänlig hälsning,
  Caroline

 9. Hej på dig! Jag blev mest nyfiken på vilket märke det är på ditt nya lip plumper som du fick i present? Du är en stor inspiratör och är jättefin som vanligt! / Kram Anna ❤️

 10. Tycker du är otroligt vacker med el utan fix 🤗 men tycker det är dålig uppdatering på din blogg 😓
  Å

 11. Blir alltid lika arg när jag läser elaka kommentarer. Har så svårt att förstå vad någon får ut av det. Stör du dig, så läs inte bloggen – simple as that!

  Du är jättefin och ser superfräsch ut! Och vad du vill göra för att se fräsch ut, är ju helt upp till dig. Var och en gör vad de vill, och har man inget snällt att säga så ska man inte säga något alls. Hoppas du inte tar åt dig av dessa kommentarer.
  Kram!

Comments are closed.