NI ÄR SÅ VÄLKOMNA!

Tisdagen den 23 maj kl 18.00 är ni alla s å välkomna då jag tillsammans med Akademikliniken bjuder in till lite vårmingel på Akademiklinken på Stora Gatan 42 här i Västerås!.

Jag har även bjudit in min vackra vän Valerie och tillsammans med er kommer vi mingla, äta fräsch plockmat och prata skönhet under kvällen. Jag kommer prata lite om just de behandlingar som jag gjort och Akademiklinikens mycket duktiga behandlare kommer vara på plats och berätta utförligt om vad de gör och svara på alla era ev frågor gällande sånt ni vill vet om skönhetsbehandlingar, fillers, skinbooster etc. Under kvällen är det hela 25% rabatt på alla bokningar och 20 % rabatt på Akademiklinikens lyxiga hudvård så missa inte detta!.

Kommer bli så mysigt att få träffa er mina fina läsare! Det är lite ont om platser så O.S.A direkt om ni är sugna på att ses den 23:e maj med mail till event@ak.se

.

.


 

5 thoughts on “NI ÄR SÅ VÄLKOMNA!

  1. Trevligt! Varifrån kommer dom snygga korgstolarna och parasollet ifrån? Tack på förhand 🙂

  2. Hej P.
    Hoppas du kan svara på detta!=) *blink* Vart är din mans blå ”linne”kavaj ifrån!?? i inlägg tidigare. Precis en sådan jag vill ge min karl=)) Tack för svar..

Comments are closed.