AGENT 007 PARTY

.

Åååååh! Aj aj aj! Vad k u l vi hade igår!!! (Och yes det känns idag:)

.

Älskar temafester, det är bara såå roligt när alla går all in kring något. Det var två vänner som tillsammans bjöd in till Bond/fyrtioårsfest på Hahrska Palatset igår och det var full fart (minst sagt:) Dansade så att jag har stora blåsor på fötterna haha! Ni kan ju ana mina höga sandaletter på bilden ovan..kanske inte de bästa skorna att välja för att stuffa runt i Ovan ser ni förresten våra underbara vänner som kom förbi på ett glas innan vi åkte ner på stan. Såå tjusiga!

 
.

.

Jag och fina M! Velade om jag skulle vara Bondskurk eller Bondbrud. Hade beställt en väldigt ”speciell” rysk militäroutfit på Etsy för att vara elaka Rosa Klebb men jag blev mer Rosa Porr i den så det kändes mer rätt med klassisk Bondbrud:)  S t o r a glittriga smycken (jag hade maffiga örhängen från Lily & Rose som tyvärr inte syns så bra) och ett djupt urringat svart fodral med spets i ryggen från Samsøe & Samsøe fick bli kvällens (så fin klänning som finns på rea här – tips!)

.

.
 

.

Innan den riktiga festen så åkte vi ner till Hugos källare för lite förfest med ett gäng av de f a b gästerna! Så himla härliga girrrls på bilden! Skurkar och flygvärdinna och 60-tals pinglor och Golden Girl och så Bondbabes och så himla kul vi hade (Har ett par bilder till från senare på kvällen men de är inte så bloggvänliga så de behåller jag;)

.

.

Idag har vi en liten stackars krasslig Moje här som blivit alldeles full av utslag och det verkar som det är Nässelfeber! Någon av er som har erfarenhet av det? Hur länge brukar det vara? Tycker så synd om lille skrutten<3

.

.

Ha nu en finfin söndag så ses vi imorgon (åh söndag! Då betyder det att det bara är en vecka kvar tills vi åker till ön – hurra!)

.

.

KRAM

.

.

.

13 kommentarer till “AGENT 007 PARTY

  1. Hej!
    Min dotter har haft nässelfeber två ggr. Ena gången kom utslagen och febern ena dagen och dagen efter var det borta.
    Andra gången hon fick nässelutslag, fick hon bara utslag, ingen feber. Andra gången var utslagen kvar i cirka 1 vecka….
    Hoppas det går snabbt över!

  2. Vilken rolig fest, vad fina ni är!
    Haha hon med kulsprutan (?!) är ju bara så himla cool 🙂

  3. Great Dress. But did you have no bra? It Looks like the Dress could easy uncover the whole brest? Or did it stay in place?

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg