KANSKE INTE SÅ DÄR JÄTTESPÄNNANDE

.

In action – the philinator with the häcktrimmer

.

.

Hej mina raringar!

.

.

.

Idag har jag inte så där superspännande news att komma med! (Inte för att det brukar vara så jäättestora surprices här på HofP. Förutom när man plötsligt blir gravid vid 44-årsåldern då:) Jag har tränat lite och trädgårdsfixat mycket bara. Häckar har trimmats och ogräs har rivits och gräsmattan har klippts och allt under en strålande sol. Härligt att få saker gjorda! Sen var vi en sväng ner på stan och försökte skaffa nytt passa till Moje (Vi åker ner till France om ett par veckor) men det tog en så otroligt lång tid. Ett-två könr per 40:e minut ungefär var takten på polisstationen och 15 nr kvar till vår tur – bara att ge upp liksom. Hm hm. Hoppas på bättre tur i imorgon helt enkelt!

.

.

.

.

Vi trimmar klotpilarna efter gatan på undersidan också varje år. Tycker de blir så söta då – som sockertoppar på rad! Ser nästan ut som ni vet när får betat på träd (Min föräldrar hade faktiskt gotländska lamm när jag var liten (för nöjes skull) och en vår tog jag hand om ett stackars föräldralöst litet tooksött lamm som jag kallade Skrållan och som diades med nappflaska. Så mysigt minne:)

.

.

.

Häck och träd – trimmat och klart!

.

.

Idag har jag trott att det varit lördag flera gånger men det är ju faktiskt bara lill-lördag haha! Älskar semestertider och när dagarna blir lite hur som helst och det inte är någon superkoll. Det firar vi med lite rosé och grillat ikväll + jordgubbar med grädde bara för att:)

.

.

Ha nu en mysig kväll så ses vi imorgon!

.

.

KRAM

.

.

.

10 thoughts on “KANSKE INTE SÅ DÄR JÄTTESPÄNNANDE

  1. Tips! Åk till Köping, ingen kö, trevlig personal och klart på 5 min. Se till att få hämta passen i V-ås. Perfa.

  2. Gokväll! Vad fint det blev…bra träning med trädgårdsfix🏋️🌳
    Kram och ha en fin kväll

  3. Har för mig att man ska kunna boka tid för att fixa pass, just för att slippa de jobbiga köerna/väntetiderna? Men kanske inte alla erbjuder den möjligheten?

Comments are closed.