PÅ SLOTT I VAALS

.

Igår checkade vi in på detta m a g i s k a slott i Vaals Holland! Det visade sig vara en riktig fullpoängare på alla sätt och vis..

,

,

 


 

.

Läckert och pampigt så man tappade andan. Och när vi kom in stod det en kvinna och spelade violin vid entrén, bara en sån sak. Inredningen var modern och fräsch med ball konst och skulpturer. Häftig brytning till det gamla! (Fick sån ”Living Etc-känsla”)

.

.

 

 

.

På väg till middag i byxdress från By Malene Birger (sommar-rea-fynd från Country Dreams) och skor Twist & Tango. Slottsträdgården var lika välskött, lite mystisk och mysig som själva slottet

.

.

 

 

 

.

Och god mat hade de! Och supertrevlig personal som var hur gulliga som helst med Moje. Han fick ordentlig uppassning i den eleganta matsalen, och paket, och man behövde inte på något sätt känna sig ”besvärlig” för att man hade med sig småbarn till ett lyxslott (nu är Moje ett ganska soft barn som inte är så höljud men ni fattar:) Jag åt förresten vårkyckling och den var superb.

.

.

 

.

Fick ingen bra bild på vår snygga svit men den gick i samma stil som resten av slottet (med bla ett megastort kungligt porträtt över sängen som var typ 2,5 m bred) Ovan ser ni iaf badrummet med den lila-upplysta  disco-ång-duschen där det spelades låtar från topplistan samtidigt som den puffade eucalyptus så att man blev alldeles lycklig. Vill ha lika hemma  i Småstaden pronto explosivo, skulle studsa upp ur sängen varje morgon om man fick duscha på det viset!

.

.

 

 


 

.

Hotellet heter Kasteel Bloemendal för er som undrar eller vill göra ett besök. Rekommenderas verkligen. PPPPP.

,

,

.

Nu är vi på väg mot France – världens näst bästa land hurrey!

,

.

KRAM

.

.

,

10 kommentarer till “PÅ SLOTT I VAALS

  1. Wow, bilden på dig framför påfågelstavlan är så stilren och elegant! Finaste bilden jag sett i bloggen.

  2. Kommeterar inte ofta men såg mig tvungen till det nu! Woaw Petra, så fin du är och vilka sköna miljöer du får röra dig i. Stum av beundran. Bild nummer 2 på dig…klassisk Axl Rose pose (klädsam ödmjukhet). Klär dig ypperligt! Kram Pia

  3. Wow, vad ärligt att följa dig, familjen och era äventyr!
    Får jag fråga var klänningen på ena bilden kommer från?

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg