HARAS DE SHAMROCK INN


.

Farfars hästgård i Normandie heter Haras de Shamrock Inn efter en framgångsrik galopphäst han ägde som hette just Shamrock!

.

.

Bonjour raringar!

.

.

Ääntligen är vi här på mamsen och papsens underbara lantställe i Frankrike! Det är så fint och solen skiner och alla skatterna är på sitt allra bästa humör. Var tvungen att placera dem i rad i utemöblerna (Ikea) för att ta ett kort. Älsklingarna. Tänk att de är mina hela crewet och att de  är så härliga alla på sitt lilla sätt (ja retstickor och envisa och knasiga som få är de också så klart – herregud de är ju barn:)

.

.

Idag har vi varit och besökt den stora mataffären Carrefour för att fylla skafferi och kyl och där kan man gå runt i timmar. Det finns verkligen allt och lite till och det märks att Frankrike är gourmetlandet med stort G! Så svårt att välja mat bara haha, man vill ju prova typ allt. Ikväll ska jag iallafall steka regnbågsfilés och servera dessa med potatispuré, skirat smör och vinbräserad fänkål – mums!

,

,

Ha nu en fin kväll så ses vi snaart!

.

.

KRAM

.

.

.

 
 

6 kommentarer till “HARAS DE SHAMROCK INN

  1. Carrefour är verkligen toppen! Som en livsmedelsaffär i saluhallaformat på något sätt. Mycket godsaker! Trevlig kväll med regnbågen!

  2. Ljuvligt foto på din fyrklöver! Önskar er en härlig semester:) kram tillbaka

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg