GRILLKVÄLLSTÄVLING

Hej vänner!

.

.

Älskar ni också mumsig grillad mat och varma sommarkvällar? Så klart att ni gör! Idag presenterar jag en liten mysig tävling tillsammans  med K-salat där två av er läsare kan vinna följande finfina pris för en riktigt mysig grillkväll:

 

En webergrill Smoked Joe
Produkter från K-Salat för 8 pers
Presentkort på ICA till kött och goda grejer man kan grilla för 8 pers

.

.

Det enda du ska göra för att vara med i tävlingen är att berätta varför just du vill vinna detta grillpaket i kommentarsfältet nedan!

.

Tävlingen pågår tom söndag den 9:e juli kl 12.00.

.

.

LYCKA TILL

.

.

.

57 thoughts on “GRILLKVÄLLSTÄVLING

 1. Åh. Vore magiskt att kunna överraska pappa (familjens grillmästare) med en fin middag och ny grill till stugan i sommar!
  Kram

 2. För att jag älskar att grilla – året om. Nyårsdags-grillningen är en klassiker som man helst inte missar! Men sommargrillningen går inte av för hackor heller – tänk god köttbit, god potatissallad, nyplockade coctailtomater, majskolv och en klick bea till det och vilken kväll som helst förvandlas till SOMMAR på riktigt. Sa jag att jag älskar att grilla och framför allt att äta grillad mat…det är sommar (vår, höst och vinter) på RIKTIGT!!
  Glad sommar!!

 3. Anledningen till att jag “behöver” vinna är för att jag i vårt älskade 1800-tals torp inte har varken vatten eller avlopp. En grill och färdiga tillbehör skulle möjliggöra en oförglömlig fest under de majestätiska mer än hundraåriga äppelträden för familj och vänner. Håller tummarna och längtar 😉

 4. Våran familj älskar att grilla och har ett härligt jubileum som kommer här i juli, kära mor o far har varit gifta i 55 år! Vi vill fira kärleken så klart genom att samla ihop familjen för en grillkväll! Det fina priset skulle så klart användas då om vi vann. Vi är många barn och barnbarn och även barnbarnsbarn som vill fira det bästa vi har!
  Ha en härlig sommar och hoppas på tur!

 5. Mannen har slitit med en altan för oss. Flera vänner har varit så snälla och hjälpt till. Jag sitter rätt låst med nytillskottet och ammar mest hela tiden. Resten av familjen älskar grillat. Det vore himla kul att kunna bjuda igen till våra härliga vänner med det bästa sommaren har att ge, en riktig grillkväll på altanen!

 6. Jag älskar att tälta,
  men det blir nästan aldrig av,
  mina tre tjejer får vänta och vänta,
  åh jag hoppas – en vacker da’!

  Förra sommaren fick vi i alla fall till en tältnatt i trädgår’n,
  nu fattar vi hur hunden har det i hundgår’n…
  a-traktorer a la värmland på andra sidan häcken,
  bara att dra in huvudet i sovsäcken.

  Inget stormkök har vi heller,
  men om vi får en Weber-bestseller,
  kan vi ta cykelkärran ner till Fryken
  för att lugna våra psyken,
  och slippa äta sill
  all mat kan ju lagas i en grill!

  Och med K-sallat och kött från ICA, får vi mer än en liten fika!

  Yo!
  Come to me Smokey Joe! 🙂

 7. Vad gör det om solen inte skiner, lite regn har ingen dött av, myggbett som kliar, inget svalkande bad i sjö eller hav, men en sommar utan grill är ingen riktig sommar.

 8. För att jag är värd det!
  Jag skulle bjuda hem mina underbara tjejkompisar. Klä upp mig i finaste klänningen, ta lite för mycket parfym och röda läppar. Duka vackert och köpa snittblommor. Dricka iskall champagne och njuta av ljummen sommarkväll. Tala om livet. Bara för att man är värd det.

 9. Om jag vinner bjuder jag mina närmsta grannar på grillat, så vi får möjlighet att lära känna varandra bättre.
  Jag tror att både barnen och vi äldre har mycket att vinna på att vi känner varandra åtminstone litegranna💫

 10. Om turen är framme skulle jag ordna en härlig grillfest i vårt nya hus uppe i fjällen i sommar🌼För där har vi ingen grill men en mysig altan😃Kram från Helene

 11. Nyseparerad fattig mamma, behöver muntra upp sig själv och de mat älskande barnen med en grill till den nyanlagda altanen 😊🤗

 12. Här sitter jag i vår sommarstuga i Dalarna. Mannen snickrar och renoverar dagarna i ända och jag tar hand om våra barn och slåss mot knott och mygg. Flera mil till närmsta affär. Skulle vara så underbart att få överraska älsklingen med en grillafton så att vi får annat att tänka på än bara renovering. Att faktiskt kunna stanna upp och njuta av sommar och semester! Hoppas, hoppas!

 13. En citytjej utan balkong som flyttat till landet med stor terrass. Behöver öva på mina grillkunskaper i goda vänners lag! 🙂

 14. Jag vill bjuda mina vänner på en avskedsmiddag, då jag flyttar med min son som ska gå på idrottsgymnasium. kommer inte att träffa dom på lääänge, så vi skulle få ett så fint minne tillsammans 😃

 15. Jag skulle överraska min fina farmor ute i skärdgården med detta fina paket, det är hon värd! Bjuda in närmsta familjen och bara må som man gör på sommaren.

 16. Vi har fått nya grannar som verkar jättetrevliga. De är från Syrien och verkar alltid ha så trevligt på kvällarna – med gäster & musik och mat som doftar gudomligt. Vi hälsar alltid på varandra och jag har velat bjuda in dem sedan de flyttade hit för någon månad sen, men jag är väl för feg, antar jag. Fast här har jag ju den perfekta anledningen, och jag känner på mig att de skulle tacka ja 🙂 Så jag lovar att jag vågar om jag vinner!

 17. Då min man snart fyller 30 och jag tänkte överraska honom med en liten grillfest där hans närmste killkompisar kommer. Så får de sitta och äta och prata om gamla tider. ..dvs en riktigt grabbfest

 18. Just bara därför att min kära man och min kära svåger stod och raljerade senast förra veckan över att jag inte kan grilla som en riktig karl har jag nu införskaffat en kokbok (i hemlighet) i hur man grillar och jag ska tamejsjutton bli profffffffssss!!! Det enda som saknas är alltså EGEN fräsch grill så att jag kan briljera på alla plan och därmed få de två kaxiga männen att stänga truten;) Helst pga att de har munnen full av min perfekt grillade middag då;) hehe. Glad sommar alla grillmästarinnor därute:)!!!

 19. Min son med sambo fick en tjock grillbok förra året av mig och nu när han precis har flyttat in i ny lägenhet så skulle det passa perfekt med en grill från Weber. Det var precis det han önskade i inflyttningspresent (är studenter) nämligen och med k-salat och presentkort på kött blir det ett riktigt kalas för dem att fira sin nya lägenhet,
  de skulle bli överlyckliga

 20. Skulle rädda våra sommardagar på stugan helt enkelt! Vi är alla i släkten så lata med matlagning på semestern och behöver en lätt och framför allt rolig utväg. Har tyvärr ingen grill, däremot växande antal kusiner och släktingar ♡

 21. Varför önskar jag vinna?
  Av hela mitt hjärta önskar jag vinna så att jag får möjlighet att ge bort till vardagshjälten i mitt liv- mamma. Som alltid finns där i vått och torrt med sin villkorslösa kärlek. Som alltid ställer upp. Vill så gärna bjuda igen genom att ge henne världens bästa grill och grillafton. Hon är SÅ värd det!

 22. Är nyförälskad i min trädgård, och vill vara där så mycket som möjligt. Drömmer och längtar efter ett växthus, och där skulle vi i så fall (förutom växter) ha en möbelgrupp med lite mysigt lull-lull. God mat tänker jag mig också, och lukten av grillat som sprider sig… Vill Joe flytta in, så är han hjärtligt välkommen ❤️

 23. Har en sambo som ÄLSKAR att grilla, vilket jag är glad för😊 Han har tittat på Weber grillar i flera år nu men har ännu inte köpt någon…Det vore helt fantastiskt att kunna överraska honom med en weber grill😍

 24. Jag och min sambo bygger hus och det hade varit så roligt att få ha en premiärgrillfest tillsammans med goda vänner vid huset!

 25. Jag har haft en jobbig period ett bra tag. Sambon och jag har gått ifrån varandra och vi är väl inte bästa vänner precis. Massa praktiskt som ska ordnas också. Jag har varit väldigt nere och inte haft energi eller ork till ens det basala. Skulle vilja säga TACK till min bästa vän Anders + bröder som har ställt upp långt mer än jag kan kräva och kunnat föreställa mig. De är så värda en härlig grillmiddag, och vet ni, jag tror att vi skulle behöva just detta. Vi skulle ha kul, ha en riktig ”grabb kväll” och bara minnas gamla tider, och kanske kan det bli start skottet för en ny start för min del.

 26. Min man köpte precis en gasolgrill från weber, och vår dotter på 5 år blev lite upprörd då hon minsann också ville ha en egen grill “på riktigt” (leksaksgrillen Är för småbarn som lillebror tydligen 😉 )
  Så detta härliga grillkit skulle hon minsann fått vinna, så kunde hon bjudit över alla sina vänner på grillparty!

 27. Jag vill vinna en present till min man som precis har fyllt år, han älskar att grilla året om & förtjänar en ny grill. Samt att nästa v fyller vår dotter år & då ska det grillas igen. Hela familjen 4 av 6 i familjen fyller i juni & juli så det är mkt kalasande & mkt grill!
  Håller båda tummarna!

 28. Men ÅH!! Come to mama smokey Joe 😀
  Ha ha ha!! Igår gjorde vår gamla Weber grill sin sista grillning för den här 4-barns familjen, då nederdelen lossnade sitter vi nu utan grill, och semestern har ju bara börjat!! En ny weber behövs pronto, så vinner jag inte får vi köpa en. Men vinna vore ju göttigare, och eftersom jag aldrig vunnit nåt i hela mitt liv håller jag stenhårt tummarna nu! Att vi dessutom i detta nu är på väg till Köpenhamn med, älskar staden, så ser jag det som ett turligt sign ha ha!

 29. Bor i radhuslänga sen ett par år och är dom sist inflyttade. Hade velat bjuda in grannarna som bor på våran lilla gata. Det döljer sig nog trevliga personer bakom våra egenpåhittade namn (som vi hittat på för att vi inte hundra vet vad dom heter och så vi kan hålla koll på vem vi menar) så som Herr o Fru Rock n roll (herrn i huset har en tvättäkta jukebox, familjen Squash (familjen odlar grönsaker), Vaktmästarn’, Unos familj (hunden i familjen heter Uno). Ja, lite hej och prat med grannarna över en grillbit med god sallad till hade ju varit en bra start på grannvänskap 😉😊

 30. sitter svårt cancersjuk i rullstol och läser om alla som grillar! min man sköter mig 24 timmar om dygnet! har inte grillat i år, hade uppskattat vinsten fantastiskt mycket! vänliga hälsningar Lotta

 31. Klart jag vill vara med och tävla! Då jag var nyopererad på min 30års dag så tänkte jag slå till med ett mindre firande för de närmsta nu i sommar istället! Då vore detta kit perfekt 🍾🇸🇪☀️

  Trevlig sommar! Nu hoppas vi på lite mer sol här i trakterna!

 32. Vi har precis fått flytta in i vårt nybyggda hus i Lillhärad strax utanför Västerås. Det är ett helt nytt litet bostadsområde som håller på att växa fram därute, Skästa Hage. Vi är nästan bara barnfamiljer och området ligger mitt bland åkrar och skog så det blir nästan som ett litet Bullerbyn 😃 Vi är som sagt precis nyinflyttade och har inte riktigt hunnit lära känna våra grannar än utan bara sagt att “vi kan ta en fika någon dag” men det har liksom aldrig riktigt blivit av. Därför vore det jättekul att överraska alla med en riktig grillfest och då kan vi dessutom passa på att inviga vår nya altan som min sambo har snickrat 😃

 33. Detta paket skulle jag så gärna vilja vinna till mina kära föräldrar!
  De prioriterar då aldrig sig själva, utan oss barn.. härnäst så hjälper de oss flytta 40 mil, och då åker de ner med släp och bärhjälp tidigt på morgonen, världens bästa hjälpande händer som ALLTID ställer upp!
  Till saken hör att de bor härligt på landet, och de har en grill.. en 22 årig (!!!) gammal Weber kolgrill som de köpte begagnat av grannen, haha.
  Så att få vinna detta paket till dem vore fantastiskt som ett stort tack för hjälpen denna vår/sommar när vi haft det lite kämpigt! Föräldrar är ju det viktigaste och bästa som finns i ens liv, och hur härligt vore det inte att få överraska dem med detta? 🙂

 34. Jag vill vinna för att vi förknippar helt enkelt sommaren med grillat, helst varje dag! Vill gärna ha ny inspiration genom att prova nya produkter och grilla loss till!

 35. Hej!
  på min lilla gård är vi flera ensamstående föräldrar med fantastiska små Skatter.
  Vi tillbringar mycket tid tillsammans och hjälps åt med barnen.
  Detta skulle verkligen förgylla vår tillvaro <3
  Kram!

 36. Vilket kit! Det skulle passa perfekt för en picknick vid Mälaren tillsammans med ett gäng vänner. Kanske lite bubbel också!
  Kram

 37. Hej,
  Åå, jag älskar grillat! Det bästa man kan äta på sonaren!
  Vår tredje lilla bebis var beräknad för 2 dagar sedan så nu går vi alla mest och väntar.
  Hade så gärna bjudit över mina svärföräldrar som ställt upp så mycket det sista på gott, grillat så fort lillebror kommit ut 🙂

 38. Att stå vid grillen och grilla, solen som steker, barnen som leker och min vackra fru som dukar upp till ett sommarbord med allt man kan tänka för en lyckad familje middag. Det är en sommarkväll för mig. Önskar få bjuda min fina familj på just en sån här kväll.
  /Ted

 39. Skulle vilja bjuda över min kära svärmor med familj på en god grillad middag. Vi väntar just nu vårt 3:e barn och dom har hjälpt oss otroligt mycket. Vi alla Älskar grillat 🤗

 40. Har två små barn och en ny altan, ändå fattas det något för att det ska bli chill, jag hoppas att lösningen kan vara en grill! 🙂

 41. Nämen åhhhh…vilken angenäm vinst för grilltokiga livsnjutare! En varm och len sommarkväll under bar himmel, fab musik som ger gåshud, gott att dricka och underbar mat att dela med fina vänner. Livslyx!
  Anna N ✨

 42. Har precis flyttat till nytt hus, den gamla weber grillen fick inte följa med. Skulle vara toppen med en ny trotjänare!

 43. Godmorgon! Vad hör mer till sommaren än en riktig grillkväll för att fira in semestern! Om jag vinner bjuder vi in några vänner och deras barn, hoppas på att solen visar sig och njuter av en riktig myskväll.
  Håller tummarna! Kram på dig och trevlig semester!

 44. Wow vilka priser! Dessa skulle passa oss som handen i handsken eftersom vi nyss har bytt hus och har plötsligt en stor terass att fylla 🙂 I kombination med terassens kvällssol skulle en grillkväll vara underbart!

 45. Vaken balkong eller altan,
  lägenheten steker på ljusa dan.

  Misströsta inte tänker jag då,
  även i stan man det mysigt kan få.

  På innergården duka upp till kalas,
  bära ut tallrikar, bestick och glas.

  Goda produkter från K-salat och ICA,
  trygga märken som en aldrig svika.

  Webergrillen – kvällens juvel,
  med den kan det aldrig bli fel.

  En underbar doft som sprids över taken,
  och för att inte tala om goda smaken.

  Kanske en granne kan bli en vän,
  en spännande kväll – det har jag på känn.

  Så om jag vann är min plan,
  en härlig stor grillfest mitt i stan!

 46. Jag har i de allra flesta fall ett fantastiskt jobb. Jag har förmånen att träffa många olika sorters människor, och minst lika många anhöriga. Jag är en del i ett team som hjälper till när hjärtat krånglar, ja jag är med och räddar liv, varje dag. Jag arbetar som sjuksköterska. Somrarna är oerhört tuffa, bemanningen går ner till ett absolut minimum, lediga helger blir ännu färre. Det skulle vara fantastiskt att vinna denna tävling, att ha möjlighet att skämma bort mig själv och kanske även någon kollega, mellan många, långa, tuffa arbetspass!

 47. Vill ta med mej barn och barnbarn på utflykt med båten i Siljan.
  Lägga till vid en ö, ta fram Smokey Joe, grilla gott från Ica och servera med mumsiga tillbehör
  från K-Salat och bara njuta av livets goda!

 48. Just nu bor gubbvännen på korttidsboende efter ett otäckt fall med månadslång sjukhusvistelse. Vi har missat så många måltider tillsammans. Nu snart, kanske, får han komma hem och vi har längtat så efter en mysig grillkväll med hans barn och barnbarn!

 49. Vilken drömvinst. Vår grill är trött och utsliten, precis som min käre make som både avslutade en svensk klassiker igår och gick på semester i fredags efter en otroligt tuff vår. Han genomförde en svensk klassiker tillsammans med sin kusin, vars fru överraskade med bubbel & annat gått igår, medans jag mest gnällde att jag var glad att detta äntligen var över för allas del 😜. Har lite ångest idag som inte förberett något alla tills hans bragd, så detta vore klockrent som en liten överraskning och vinst för hans prestationer.

 50. Då grillen är rostig och en mysig grillkväll vår stora familj önskar💕så detta skulle vara helt perfekt och väldigt käckt att detta vinna i sommarens sena timma😍👌

Comments are closed.