MUMSAR CHARKISAR

.

Oh my, min sommarförkylning har fortfarande värsta greppet om mig! Lite ömklig här faktiskt (och tack för era söta kryahälsningar<3) så idag har jag inte gjort många knop utan mest vilat och softat och bli vit fortsatt bortskämd av världens bästa make. Ikväll levererade han fram mumsiga charkisar till middag och gott rött och ja jag blev nog faktiskt liite piggare av dessa godsaker. Kärlek och massa gott i magen är nog den allra bästa medicinen inte sant!:)

.

.

Önskar er alla en fin söndagskväll så ses vi (förhoppningsvis piggare) imorgon!

.

KRAM

.

.

,

13 thoughts on “MUMSAR CHARKISAR

 1. Looks so beautiful as always ! Love your blog! Can you please tell me where are your beautiful plates from? Which brand?
  Thank you!sharon

 2. Minns du haft ett inlägg om den söta ljusstaken. Vad ör det flr märke på den igen? Minns att jag blev då kär i den och hittade den på nätet och tänkte beställa men så kom det annat i vägen…och här är jag utan att ha beställt och minns inte namnet på den 😝😂

 3. Hej
  Mysigt och gott ser det ut ,hoppas du blir fort bra från förkylningen .
  Men vilka fina ljusstakar du har på bordet. Jag skulle vilja veta vad man köper dem. Kanske har du bloggat tidigare om det.
  Jag har tyvärr inte tid att läsa bloggar varje dag ,så har nog missat det inlägget i så fall. Krya på dig nu .

  1. Googla. Det är det enklaste sättet att ta reda på något. “House of Philia + ljusstakar” till exempel.

Comments are closed.