LITEN GLIMT FRÅN “SALONGEN”

 

.

Bjuder er på några pics där jag befinner mig just nu! I “salongen” i vardagsrummet för där är det tyst och lite mörkt och skönt.. Har nämligen haft mega-huvudvärken-allan nästan hela dagen så här har jag faktiskt legat på mattan på golvet men nu har den börjat släppa iaf. Helt säker på att den beror på vädret faktiskt. Lågtryck – skallebang och när solen skiner igen – fit for fight. Är ni också så där med vädret att ni blir påverkade av det?? För att inte tala om nymåne! Oh my, då kan jag ju knappt sova alls (och inte Beaskatten heller för den delen) Märkligt..

.

.

 

.

Köpte lite höstiga gladiolus och satte på bordet (Från Newport), de är ju (snart) så maffiga.

.

.

Nu ropar H ute vid grillen att middagen är klar här så got to go! Börjar faktiskt bli liite småtrött på grillat och sallad nu, men vi har ju också kört det nästan non-stop hela långa sommaren haha. Känner för lite grytor och annat gojsigt – får nog ta och plocka fram slow-cookern igen. Herregud vad jag lagade mycket mumsigt i den i våras ett tag!

.

.

Vi ses imorgon igen vänner (Och då ska jag nog visa lite av det nya härliga höstmodet som jag fått hem på posten! Såå snyggt!)

.

.

KRAM

.

.

.

12 thoughts on “LITEN GLIMT FRÅN “SALONGEN”

 1. Oh så fint!! Är brickbordet köpt nyligen? Hittar det inte på newports webshop och har letat så länge efter liknande så bara måste ha ett sådant:)!

 2. Har samma problem men vid högtryck :/ mitt huvud är bättre än SMHI på väder kan man ju lugnt säga! Hoppas du mår bra nu 🙂

 3. Så fint du har det! Hoppas du snart blir bättre. Det är sååå kul att följa din blogg! Undrar var du köpt din matta?
  Kram Annis

 4. Menar du inte fullmåne? Vet att många har svårt att sova då, men inte vid nymåne? Tack för en fin och inspirerande blogg, vilka härliga bilder du bjuder på, måste nog ge mig ut och köpa gladioler 🙂

 5. Börjar också bli lite trött på grillat 😉
  Jag har i många år haft mycket huvudvärk och även en hel del migrän attacker. För mig blev det stor skillnad sedan jag började äta en stabil omega 3 olja för några år sedan. (Har ätit omega 3 kapslar från och till i över 10 år men de flesta produkterna på marknaden är ju tyvärr skräp)

  Kram på dig
  /Malin

 6. Åh samme problem her, får vondt i hodet når det er lummert m regn torden og får ikke sove når det er fullmåne!! Ja merkelige greier at været preger oss sånn. Gleder meg til å se hva du har kjøpt 👍😊

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *