M SOM I MAURITS

 

.

Namnsdagsfirande hos oss!

.

.

.

Hej fredagsbloggisar!

.

.

Fortsatt sjukläge här hos mig och soffan är just nu min bästa vän. Har dock varit en del uppe på benen idag då det var en viss Maurits som hade namnsdag just idag och skulle firas<3 (Gillar verkligen det namnet och det passar vår lilla busunge jättebra) Gräddtårta och så lite mjuka paket från POP blev det och namnsdagsbarnet verkade riktigt nöjd och glad. Vilken t u r (fast på bilderna så sjunger vi för honom och det är därför han ser så rädd  ut)

.

,

 

 

 

.

Nu sover dock Mojelito för natten och det blir en ytterst lugn och soft fredagskväll med tända ljus och stora skålar räk och chilipasta uppe i tvrummet framför en film. Mysigt mysigt. Blir nog action och nya King Arthur med Charlie Hunnam. En otroligt trevlig skådespelare tycker jag! Alltid är mycket sevärd (hehe)

.

.

Hoppas ni har en mysig kväll vänner vad ni än gör! (Ja vad gör NI denna regniga kväll? Berätta gärna!)

.

.

KRAM

.

.

.

 

15 thoughts on “M SOM I MAURITS

  1. Vilken goding han är! Här äter vi ostbågeringar halliggandes i soffan med fredagströtta barn och ser Big med Tom Hanks. Sååååå skönt!

  2. Just denna regniga fredag blev det helgstädning, thaimat, ett glas rött, hundpromenad och två avsnitt av Bron🤗
    Kram och trevlig helg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *