INSKOLNINGSDAG NO 1 & NY FAVVOLUNCH

.

Här sitter jag just nu och hälsar på er! I matsalen med denna helt uunderbara lunch medans oktoberregnet öser ner utanför fönstret. Yes är nästan avis på mig själv faktiskt! Åh vi har en så himla bra asiatisk snabbmatsrestaurang nära där vi bor. Inte alls lyxigt eller tjusigt eller trendigt på något sätt men deras vietnamesiska rätter –  mmm jag smäller av på dessa. Ovan ser ni 42:an från Saigon, “Bun Thit Nuong” som är en av mina favoriter och består av biff, risnudlar, koriander, böngroddar, chili, sallad, thaibasilika, jordnötter, citrongräs och så fisksås. Mumsmumsmums (och till dricker jag så klart cola-light som nog är världens godaste bästa dryck! Beroende much? Japp så är det:)

.

.

.

.

.

Mojeliten sover nu efter en mycket spännande och intensiv start på dagen på nya fina dagiset! Allt verkar bara så himla bra där och jag tror han kommer trivas som fisken det lilla yrvädret. Tryggt och lugnt men jag är ju lite nojig ändå så här i början och tänker på alla eventuella livsfarliga situationer som kan tänkas uppkomma på en förskola (ni vet springa-ramla-sätta-kastanjer-i-halsen-siutationer) Moje verkar dock inte ett dugg nojig eller ängslig alls utan bara väldigt nyfiken på a l l t.

..

.

.

..

.

Iakttagen! Vi har ju bara fotokonst hemma och nästan bara kaxiga damer med attityd på väggarna. Gillar dem och att de inte är så “gullliga”:)

.

.

.

.

Söta helgbuketten är fortfarande så fin. I vas från Royal Copenhagen (Finns på tex Illums)

.

.

.

Nu ska jag sätta gång med något så tråkigt som att betala räkningar (och sen ska jag fakturera som är så mycket roligare)

.

.

Önskar er en fin dag på veckan!

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

4 thoughts on “INSKOLNINGSDAG NO 1 & NY FAVVOLUNCH

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *