KANELBULLAR!

.

Nyinköpta mumsiga bullar från Systrarna Ericssons nere på stan!

.

.

.

Hello mes amis!

.

.

.

Idag är det ju på alla sätt en s å mycket härligare dag än gårdagen! Solen strålar igen och det är kanelbullensdag, bara en sån sak. Vi älskar bullar hos oss och tyvärr hann jag inte baka några egna men bullar från konditoriet passar ju verkligen helt okej det också. Köpte ett gäng efter inskolningen när Moje somnat gott i vagnen och vi tog en liten sväng nere på stan (han var bara såå trött lilla gubben) Tog en sväng förbi Cervera och shoppade lite assietter också (de hade 25% så jag passar på och att ta ett gäng Swedish Grace i blå-grått)

.

.

.

.

Hungriga tjejer som droppat in efter skolan! Alla visste de ju att det var kanelbullens dag och det var mycket nöjda över att mamman kom igår det också:)

.

.

.

.

M U M S för en ettåring!

.

.

.

Ikväll är jag home alone och det gäller att trolla lite för att få ihop onsdagskvällar! Alla skatter har aktviteter utspridda över Småstaden mera dock inte samtidigt och den första börjar 17.30 och den sista slutar 21.30… Så ska det badas och nattas liten Moje och lagas middag och förhöras läxor osv (Som tur har jag fått hjälp med lite skjutsandet av bästa morfarn och kompis förälder)

,

,

Ha nu en härlig lill-lördags-kväll bloggvänner!

.

.

KRAM

.

.

.

5 thoughts on “KANELBULLAR!

  1. När man följt dig länge så kul se L bästis med er ofta! Bästisar bästa som Finns, undeebart se se söta teens. Ville bara säga de. Fina tjejer. Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *