FREDAGSFIXAR HEMMA

 

.

Viker tvätt och bäddar rent och fixar i minstingens rum! Han har fått lite nya tröjor från Molo som gör de allra finaste coolaste pojktröjorna. Med tryck iofs fast med fiiint tryck (Pojkmammor brukar ju ofta inte gilla alla dessa killkläder med tryck:)

.

.

.

Hej soliga freedag!

.

.

.

Yes jag har en liten Moje här hos mig idag som inte mår helt tip-top! Dålig i magen och lite kinkig så där så vi tar det mest lugnt. Liten leker på mattan med lego och jag städar, tvättar och fixar o donar. Och så har jag ju köpt tulpaner som ska komma i jorden, får se om jag hinner det under eftermiddagsnapen (det är ju ingen superbrådska, bara det sker innan tjälen liksom:)

.

.

.

-.

.

Älskar fredagar som ni vet och jag kryddar den alltid med b r a musik! Så viktigt för känslan. Lyssnar ni mycket på musik bloggisar? Jag lyssnar konstant nästan haha och nu är det mycket sånt här. Gör ju vem som helst happy as a hipp0!

.

.

Ha nu en finfin fredag sweeties! Här blir det hemmamys med plankstek till middag som jag har lovat skatterna. Deras stora favorit när det gäller min mat (Kanske kikar in om en stund med en dagens oxå om jag hinner:)

.

.

KRAM

.

.

7 thoughts on “FREDAGSFIXAR HEMMA

  1. Älskar Mojjes rum, magiskt!! Musik är ett måste, förra veckan körde jag just denna låt på repeat volym högt minst 5 gånger och dansade runt i bikini, haha, mannen min undrar ju ibland vad som händer här!! Älskar Maroon 5, har tom en signerad tavla på en nästintill naken Adam i tvättstugan, present från min man ;)! Ha en fin helg!

  2. Hej! Den lilla kristallampan som hänger i taket i Maurits rum, varifrån är den? Skulle passa perfekt i dotterns rum!
    Superfint rum förresten!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *