PÅ KONSTMUSEUM MED EN EJ SÅ KONSTINTRESSERAD

 
 

.

Igår eftermiddag åkte vi till Karlstad! Och Sandgrund! Det gamla ”danspalatset” där jag varit och dansat själv en gång way back in the ninties. Det var då liveband (ja typ Arvingarna) och styrdansdel och discodel och maassor av folk och riktigt kul. Nu är det hur som helst museum istället, ett mycket känt konstmuseum med målaren Lars Lerins verk. Både jag och Bea gillar ju konst och att vara kreativa och Bea ritar och målar (jag gör det inte så mycket alls numera) så det var mest för vår skull vi åkte dit och det var SÅ fint! Blir alltid så fascinerad av de som kan måla på riktigt och så där så att det ser nästan verkligt ut och ja vackert..

 

 


 

 

.

Moje är inte så konstintresserad alls och Sandgrund fick, precis som i fornstora dagar, åter uppleva besök av en person som mest var stökig, vinglig, högljudd och allmänt crazy.. Ooh my vad min lille son kan hålla igång en (och ironisk att jag har en tröja från Hunky Dory som det står OFF DUTY på när jag är ON DUTY nonstop;)

,

.

.

Tur att han är så himla GO, doftar valp och är en sån pussgurka! Finns ingen kärleksfullare liten prick<3

..

.

..

Vem skulle inte vilja ha en målning av Lars Lerin – Nordens absolut främsta och skickligaste akvarellmålare. Fanns några mycket spännande målningar med skepp i mörkt blått som jag blev kär i och de kostar väl bara ungefär en halv miljon styck (Men då är de ju en investering iofs:) Bea tyckte det mesta var jättefint och studerade tavlorna noga

.

.

.

En utställning värd att besöka!

.

.

Nu är vi alltså hemma i Småstaden igen och Bea är just nu och spelar tennis med morfar. Han brukar varje vecka (när han är hemma och inte i huset Gotland eller i Frankrike) ta med skatterna för lite tennis, det är s å gulligt tycker jag (fast det är bara Bea som går och får tennislektioner just nu. Lolo och Trulle har slutat sen länge då de har fullt upp med annat som tar tid)Moje sussar lunchnapen så jag ska passa på att duscha här innan han vaknar! (Sitter fortfarande jamasen!)

.

.

Vi ses snart igen girls!

.

.

KRAM

.

.

.

 
 

7 kommentarer till “PÅ KONSTMUSEUM MED EN EJ SÅ KONSTINTRESSERAD

  1. Haha vilken rolig ”i farten” bild, du har att göra syns det:), men de är ju såå goa i den åldern
    Kram

  2. Vi har två stycken Lerin hemma och jag kommer aldrig tröttna! Helt klart värt pengarna!

  3. Jag vill bara säga TACK (igen) för att du gör en sådan kul, fin, intressant, och verkligen feel good blogg. Den förgyller mitt liv. Ger mig inspiration och en härlig lässtund. Började läsa för mååååånga år sedan och är fortfarande lika glad att slå upp dina inlägg. Ha en härlig novemberdag! Kram Maria

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg