HOS BEATRICE

 

INLÄGGET INNEHÅLLER REKLAM

.

.

Titt in hos min minsta prinsessa! (Och trappen till höger med panelen leder ju upp till vindsvåningen och min stora prinsessas del i huset)

.

.

.

.

Bonjour!

.

.

.

Looong time snyggingar!!! Åh jag har verkligen haft fullt upp dessa dagar med höstlovslediga barn och så försöka få in lite jobb när det varit en lugn lucka här och där. Vi har varit mycket ute och lekt och så har vi fikat och shoppat leksaker nere på stan (blev lite saker till Beas rum också) och igår var jag ute och långlunchade med vännerna på Hattfabriken. SÅ mysigt så och sen när jag kom hem efter den på kvällen så var det en seg mamma som somnade tidigt på soffan (hade tänkt att jag skulle kikat in då men så blev det alltså inte:)

.

Idag har vi inga planer alls faktiskt förutom att H måste jobba ett par timmar så Lolo och jag ska strax ta en pw med Moje runt Småstaden. Solen strålar och det är en riktigt fin och härlig novemberlördag här hos oss. Och tänk att det redan är november!? Snart dags för ljuvliga adventstider mao, som man längtar efter dessa… Och efter saffransbullar, åh såg att de hade såna på ICA igår men man vill ju göra dem hemma så att de blir så där gosiga med massa fyllning och precis som man vill ha dem… Älskar just saffransdoften men det är nog liite tidigt för saffransbullar.. Får göra en fiskgryta med saffran till middagen ikväll istället:)

.

.

 
 

.

Liten present till Bea igår från moi – ursöt Skottelampa i porslin från Newport

..

 

,

Och Bea har fått en ny matta också! Helt underbart fin är denna faktiskt och alldeles skimrande med fransar. Gör rummet mer ombonat och mysigt. Kommer ifrån, och visas här i samarbete med, Sleepo.se

 
 

.

Hittade även en ursöt grå stor spargriselefant på Newport.

.

.

 
 
 

Blir fortfarande lite lycklig över hur bra det blev när vi öppnade upp trappen till vinden! Jag fick ju fundera några varv innan jag komp hur det skulle se ut göras. Nu är det som om det alltid har sett ut så här (Innan var det en vindsdörr med en mycket smal grund typisk vindstrappa där istället)

.

.

Ha nu en FAB lördag alla läsare så ses vi ju snaart igen (jag lovar!)

.

.

KRAM

.
.
.

4 kommentarer till “HOS BEATRICE

  1. Ljuvlig matta! Den ska jag fundera på till flickrummet. Vad är det för mikrofon o högtalare som ligger på mattan? Kopplar ni trådlös musik till och så kan man sjunga samtidigt eller hur fungerar det? #julklappstips

  2. Du har en väldigt fin blogg på flera sätt men vad jag önskar att du kunde inspirera med något miljövänligt! Du shoppar som om våra val inte påverkar den jord barnen ska ta över. Tänk hur du kunde bidra istället – med att sprida medvetenhet om hur vi som konsumenter kan påverka och har makt.

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg