SÅ S K Ö N T

.

ÅH – idag har jag tränat! Vad är det med det då kanske ni undrar men för mig var det helt otroligt härligt att äntligen ta en löptur igen. Har ju inte gjort någon träning alls sen min bukplastik i slutet av augusti (förutom pw:s då) och nä, jag mår inte bra av att vara så stilla och inte få “flåsa ur” emellanåt. Hade ju ganska bra kondis då i somras. Fast det var ju nödvändigt att ta det piano men nu känner jag mig stabil och stark i magen igen efter 11 veckor och då är det bara att köra på. Sprang väl kanske i 25 min i lugnt tempo idag men det viktigaste var ju att det kändes s å bra. Precis som vanligt och inget ont någonstans! Så nu ska jag shoppa mig lite nya träningskläder bara för att (pepp!) och även ta mig till gymmet (Har ett kort på World Class som jag använt typ 1 (!) gång på ett år. Herregud så pinsamt haha:)

.

.

Nu är jag hungrig som en varg här och jag hoppas H är på ingång snart med lite smarrig vietnamesisk köpmat från “Saigon”!  Yes ett glas rött och Bun Thit Nuong (favvo) blir mums det, det är ju trots allt lill-lördag:)

.

.

KRAM

.

.

.

4 thoughts on “SÅ S K Ö N T

  1. Låter härligt! Hade varit intressant om du kunde göra en update om bukplastiken. Hur blev resultatet, är du nöjd, skulle du göra det igen om du var i samma sits? Ha en fin kväll 😊

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *