TVÄRPIGG


.

Ragge är pigg igen och dansade loss till dagishiphop idag!

 

YES nu verkar det, peppar peppar, som om att vi äntligen är friska iaf! Eller hur länge kan det slå tillbaka? Är ju ca 48 timmar sen senaste kräkattacken iaf. Kommer dock hålla Moje hemma så länge det är kräksjuka på förskolan så att vi kanske har en chans att inte bli smittade igen. Fast virus finns ju överallt och hela tiden den här tiden på året, jag veet. Idag har jag iaf fått lite gjort när det gäller jobb-biten när prinsen låg och nanade sin middag. Har mycket kul som väntar nu månaden som kommer och det är jättekul! Gäller bara att vi är friska som sagt… Och vet ni  (ja det vet ni ju) det är ju snaart advent ju! Ojojoj. Börjar bli extremt pyntsugen och vill plocka fram vårt klassiska juliga så klart och så lite nytt. Alltid kul med nya juliga detaljer inte sant? Får se vad jag hittar! (Ska surfa runt lite ikväll)

.

.

Ha en fin måndagskväll alla!

.

.

KRAM

.
.
.

16 thoughts on “TVÄRPIGG

  1. Det vore härligt med lite julinspiration från din fantastiska blogg. Alltid kul att kika in här hos dig. Så skönt att ni mår bra igen!!

  2. Man håller sig hemma 48 timmar från det att man är heeelt återställd. INTE sista kräkan som många tror. Därav smittspridningen!! Nu har förmodligen smittat vidare om tjejerna och stora pojken var i skolan igår 🙁

    1. Bea var hemma och Lolo och Trulle som kräktes i torsdags var i skolan så då borde det ju vara lugnt.

  3. Hej finiiss!!
    Jag och min sambo har precis köpt hus och har målat trappans vägg i samma färg som ni har, älskar den! Nu vill vi klä in trappan i någon tålig och snygg färg. Har du något tips på matt färg som skulle passa till väggfärgen?
    Kram

  4. Du är så otroligt duktig på att fota. Den svartvita bilden på Mojje, magisk!!! Blir så inspirerad och jag älskar att fota, jag lär mig mer och mer om kameran, men har mycket kvar att lära. Hoppas ni får hålla er friska nu. Ha en fin dag!

Comments are closed.