FÖRSTA PEPPARKAKSBAKET 2017 FIXAT!

 

.

Idag dalade snöflingorna över Småstaden och storasyster Lolo ringde från skolan och var s å ivrig och frågade om vi inte kunde baka pepparkakor! Hon erbjöd sig att gå och handla efter sista lektionen och kom hem (rosig och genomblöt av smält snö) med kakdeg och julmuffns och julmust. “Sätt på Michael Bubléeee mamma!” och så gjorde jag och så hade vi supermysigt! Nynnade julsånger och tjejrea gjorde finfina pepparkakor. Det är faktiskt så himla roligt att ha en stor tjej (Lolo är 13) som är så där myssugen och pysslig som en själv! Det ska gärna vara cafémusik och stora koppar med thé och mjuka sockor på och doftljus. Älskade skatt<3<3<3 (Och lille Moje satt under bordet och åt degsmulor medans vi höll på haha)

.

Nu ska jag krypa upp och se Bachelor på sjuan! Kollar ni? Galet spännande vem som får åka ikväll (och vilket otrolig mansion tjejerna bor på i år – vill åka dit nuu)

.

.

KRAM

.

.

 

 

6 thoughts on “FÖRSTA PEPPARKAKSBAKET 2017 FIXAT!

  1. Vad mysigt det låter!
    Har inte sett Bachelor denna omgång men såg förra säsongen och de håller ju ihop än 😃
    Kram och ha en fin dag!

  2. Myyysigt! Ska faktiskt tuta iväg och köpa deg idag (orka göra själv liksom haha) , vi ska baka imorgon på vår lediga dag tänkte jag.

    Oh, yes, jag kollar på Bachelor. Främst för miljön kanske, så härligt att se på lite sol och värme, även om det samtidigt gör lite ont haha. Ja den kåken går ju inte av för hackor, galet fint. Spännande att se vem det blir, ingen som känns självklar för mig detta år, vem tror du?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *