SENASTE DOFTLJUSET


 

.

Shoppade ett nytt doftljus från Jonathan Adler häromdagen! Inte direkt superbilligt (finns på Newport för den som undrar) men doftar helt ljuvligt och så kan man ju använda den fina porslinskålen som ljuslykta sen så då blir ju ljuset ännu mer ”värt”:) Jonathan Adler gör så mycket fina saker och jag köpte min första vas för flera år sedan (med studs) men vet inte alls var den tagit vägen? Har letat överallt och kikat i alla skåp och kartonger (kanske någon råkat slå sönder den:)

.

.

Bon soir mes amis!

.

Hoppas ni mår fint!?!

..

Idag har jag haft maassor att göra! Nej jag har faktiskt inte ens duschat än haha. Och inte har jag hunnit äta lunch heller (och nu är det strax middag och hjälpa vad magen kurrar). Sitter här med rufsigt hår i tofs och är v ä l d i  g t oglammig. Lustigt att det då plingar in en inbjudan till tjusigt cocktailparty på Fotografiska! Är riktigt sugen på att gå faktiskt. Vore härligt med ett litet vardagsbreak  och lite fest för en småbarn-tofs-trött-mamma.. Fast mycket skoj väntar ju i december – middagar och fest och julbord och två julkonserter och så sedvanlig julafton hos oss som vanligt med hela 19 pers! Härligt:)

.
.

.

Men nu – middag! Äntligen! (Blir riktigt krämig klassisk Carbonara ikväll med massor med nyriven fluffig parmesan, mmm)

.

.

KRAM

,
,
,

8 kommentarer till “SENASTE DOFTLJUSET

  1. Hej!
    Såg ditt fina överkast på Insta, var kommer det ifrån?
    Tack för en riktigt nice blogg med fantastisk inspo!
    /S

  2. Stod och luktade på det där ljuset igår, och tror minsann att tomten kommer lägga det under granen till mig. 🙂

  3. Gillar din blogg, hämtar en massa inredningsinspo ifrån den:) Vilket vackert hem ni har och vad mysigt ni verkar ha det tillsammans i familjen! Varifrån kommer den prickiga (?) kudden i fåtöljen?

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg