VINTERMYS MED DAVIDA CASHMERE

ANNONS

 

.

ÄLSKAR cashmere! Har man inte testat kläder i detta material så måste man göra det. Lätt och skönt på kroppen, kliar inte och håller i evigheter (om man sköter och tvättar dem som man ska så klart) och framförallt tidlöst, klassiskt och med väldigt lyxig känsla.

 

.

 

 

Ovan ser ni min nya sweater i cashmere från DAVIDA. Lite tuff boxig snygg modell och precis min stil – blir perfekt för kalla vinterdagar!

.

 

Som många av er vet så är det BLACK FRIDAY imorgon dvs handlarnas stora readag på hela året! I samband med denna så har DAVIDA sin största rea någonsin – 25% på precis hela sortimentet med koden BW25 from med imorgon fredag kl 00.01 (i natt alltså:) tom fredagen den 1 dec. Alla ni som shoppar hos DAVIDA under veckan är dessutom med i en utlottning om lyxigt ett presentkort värt 5000 kr såmissa inte detta erbjudande om ni själva vill ha – eller kanske ge bort – stickade plagg i cashmere!

.

.

KRAM

.

.

.

7 thoughts on “VINTERMYS MED DAVIDA CASHMERE

  1. Älskar Davida 😀 Har alla min plagg i kashmir från dem. Imorgon kommer lönen och då ska det shoppas som tusan!!!

    😀 😀

  2. Jättefin och undrar om storleken det också? Har deras tröjor i både S och M 😉
    Undrar också märket på halsbandet?

    Kram Magdalena

    1. Jag har också s och m! Denna är ganska rymlig men jag valde en m då jag tycker att cashmere och ullplagg kan bli lite korta i ärmarna efter ett tag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *