MYSIG 1:A ADVENT TILL ER ALLA

.

Decembermorgonmys!

.

.

Bonjour första söndagen i advent!

.

.

Åh riktigt solig vacker vintermorgon har vi hos oss – trots saknaden av härlig krispig snöö. Alla ljusstakar och stjärnor är på plats och det doftar hyacint och öppen sprakande brasa och tända ljus i hela huset, precis som det ska göra på advent. Gjorde en riktigt julig brakfrukost med gröt och vörtbröd och varm choklad imorse och bjöd familia på och så fick Bea tände det allra första ljuset så klart. Så mysigt så. Och så spelar vi min julspellista som jag gjorde förra året och yes den håller i år med. Ska nog uppdatera den lite bara när jag får tid och lust!

.

Igår hade vi en supermysig kväll då vi firade lillebror! Först träffades alla hemma hos mamsen och papsen och drack bubbel – jag och mina två bröder med familjer och alla kusiner – och sen gick vi ner till Hattfabriken för födelsedagsmiddag. Maten var verkligen supergod som vanligt (men servicen var tyvärr en besvikelse. Onödigt nonchigt på Hattis numera, sånt betalar man ju inte för..)

.

.

Nu ska jag klä på mina små varma ytterkläder här och så blir det en lång skön söndagsprommis i solskenet!

,

,

KRAM

.

.

.

 

8 thoughts on “MYSIG 1:A ADVENT TILL ER ALLA

  1. Hej, visst är det härligt när huset är färdigt för advent. Vi älskar vår kitschiga gran så mycket så idag står den pyntad och fin för att njutas av 😊❤️🎄🎄🎄

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *