JOBBA I SÄNGEN

.

Jag på dagens arbetsplats! Ja som egen och som bloggare (eller ja influenser) så kan man ju faktiskt jobba ungefär precis var som helst. MYCKET praktiskt är det:) Och ibland jobbar jag precis så här, i mjukiskläder i sängen, ofixad bland varma sköna täcket och dunkuddar. Mysigt. Speciellt när man är superfrusen, brrr (Även om det inte är så jätteergonomiskt direkt)

.
.
 

.

Är du själv sugen på att vara i samma bransch som jag så är ju det enda du behöver en lap och kamera, that´s it. Superlätt att komma igång mao. Och oj vad många olika ställen jag bloggat på förresten – på båtar och flygplan och i bilar och tåg och USA och Karibien och Asien och i solstolar och fjäll och restauranger och ja lite överallt. Fast allra allra oftast sitter jag vid skrivbordet eller köksbordet här hemma på gatan i stan:)

.
.

.

Känner mig lyckat lottad att jag kan göra det jag gör. Att jag kan styra och välja fritt och bestämmer mina tider och att jag alltid finns där för skatterna när de kommer hem från skolan tex. Jag är och har alltid varit kreativ och när man bloggar så får man ju liksom göra allt från scratch och skapa sin sida precis exakt hur man vill. Fota, skriva och styla och helt bestämma vilket innehåll och vilken ”stämning” man vill förmedla till er läsare! Ja jättekul är det verkligen. Inredningsintresset hos mig har funnits med ända sen tidiga 20-åren och jag flyttade runt mellan olika tillfälliga boenden men aalltid skulle det piffas till ändå. Tex när jag var säsongare i Sälen, tror ni inte att jag målade om min och min dåvarade pojkväns lilla personalboende haha (ni vet ett korridorsboende med pytterum man hade över en vinter. Målade de små möblera som stod där och satte upp gardiner och donade:) Den enda nackdelen är att det är ensamt att helt vara sin egen och blogga. Jag har ju bästa Emma som är min kollega (Vi driver ett AB  ihop) och härliga vänner i bloggvärlden som jag kan ventilera blogglivet och jobb med om jag behöver iaf och som också förstår vår lite ”speciella värld”:)

.

.

,

Ja det var lite om mitt blogglife idag! Nu ska jag minsann försöka komma iväg till gymmet och träna här.(Vill verkligen INTE ut i kylan igen och huvudet säger att det är bäst att stanna hemma och ha det gött men hela kroppen ropar på att få röra på sig lite:)

.

.

KRAM

.
.
.

9 kommentarer till “JOBBA I SÄNGEN

  1. Låter helt underbart! <3 Man blir verkligen inspirerad av din blogg, tack för att du fortsätter. Varierad och rolig att följa!! Kram Carro.

  2. Så mysigt att jobba från sängen!
    (fast själv föredrar jag min 15 km cykeltur till jobbet varje dag, annars skulle jag bli sjuukt lat!^^)
    kram
    Emma

  3. Låter som en härlig vardag och så underbart att kunna finnas till för barnen ♡ Jag älskar känslan du förmedlar och är därför trogen läsare sedan waaaay back 🙂 Fortsätt med ditt härliga bloggande!

  4. Det måste vara underbart att arbeta så. Jag är en trogen läsare varje dag, som inspireras av dig! Du gör ett fantastiskt jobb, fortsätt gärna med det. Kram från ett snöigt Karlstad

  5. Låter ju hur bra som helst! Men jag tänker att det inte är lönt att börja eftersom det är snudd på omöjligt att kunna leva på det. Kram/ L

  6. Har också fördelen att kunna jobba hemma i soffan i mjukis emellanåt och det är sån lyx. Håller dock med om att jobbställningen inte är den bästa framåt dagen men men…

  7. Ligger i sängen just nu och tittar på Google Analytics. Det kunde varit ett kontor, det kunde varit en solstol söderut. Jag gillar att vara en ”digital nomad”.

  8. Jag tycker det är riktigt roligt att höra lite om hur det är att vara i din bransch! Alltid spännande med sådan inlägg, tack för det!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg