I annonssamarbete med SÄVEDALENS BELYSNING

ÄNNU EN LAMPFAVVIS

Follow my blog with Bloglovin

På plats i mitt burspråk – en ny lampklassiker! En golvlampa med skärm som lyser upp och oj vad jag har saknat en sån. Riktade lampor är jättebra men en sån här lampa ger ett annat och så himla mysigt sken! Och så är den bara SÅ cool och jag tycker den passar jättebra. Har alltid varit svag för eleganta lampor och ja eleganta blandade inredningar, ni vet såna hem som brukar finnas i Sköna Hem. Vill ha det lite ombonat, klassiskt och nytt och ja myysigt. Typ ha lite den där Walles & Walleskänslan. (Vet ni kanske inte vilka Walles & Walles är så kan jag berätta att det är en svensk inredningsbyrå som har funnits i evigheter och som är grymt duktiga:)

 

Lampan heter Panthella och kommer från Louis Poulsen (Precis som PH-lampan som står på bokhyllan bakom soffan också gör) och den finns att köpa hor Sävedalens belysning här

.

..

.

Ovan ser ni stilkrockar med Howardfåtölj, 70-talslampa, 50-talsfåtölj, 80-talsbord, 2000-talsoffa osv osv.

.

Vilken alldeles ljuvlig söndag det blev! Varmt och soligt och väldigt vårigt – det tackar vi för. Har varit ute på gården och fixat idag och krattat löv i solskenet och rabatterna såg jag att snödropparna nu har börjat blomma och lökarna är på g. Bästa tiden nästan nu när allt ligger framför oss i typ en evighet – vååår och sen sommar oh my så härligt! Nu ska jag trippa ut i köket och titta till söndagens långkok (I vår Crockpot) som är en magiskt väldoftande Jambalaya. (Hoppas den är lika god som den dofta bara, har aldrig gjort en enda Jambalaya i hela mitt liv:) Spela skön musik (dricka ett glas rött) och fixa lite med söndagsmiddagen – love it.

.

..

Ha nu en riktigt mysig söndagskväll bloggisar!

 

.

KRAM

.

.

 

11 thoughts on “ÄNNU EN LAMPFAVVIS

  1. Herregud så fina bilder! Besök gärna min blogg där jag skriver öppet om psykisk ohälsa för att vi lättare ska kunna prata om sådant som drabbar de flesta av oss genom livet. Ta hand om er, kram

  2. Så himla fint ni har det!! Måste bara få fråga om er fiskbensparkett, är den pigmenterad på något vis, eller är det ljuset på bilderna som gör att den ser så där härligt sval ut? 🙂
    //Viktoria

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *