I annonssamarbete med OCH ANNONSLÄNKAR FRÅN GINA TRICOT

I

..

Men jag döör så snyggt! Missa för all del inte Anine Bings, den svenska populära designern, kollektion för Gina Tricot om ni gillar lite cool rockig LA-stil precis som jag. Har klickat hem fler av godbitarna nedan så passa på innan allt tar slut (Kollektionen släpptes för bara en liten stund sedan idag) Själv fastnade jag för hela 4 delar som jag lyckades knipa och som nu är på väg till mig:)

.

.

Armyjackan hittar ni här (denna snygging är bla redan min), väska här, rockig t-shirt här, mönstrad klänning med puffärm finns här stjärnboots här, svart blus här (finns även i snyggt mönster här) vit sommarklänning här, momjeans här

.

Ha nu en skön dag i soooolen!

.

.

KRAM

.
.

18 thoughts on “I

   1. 5 vanliga inlägg och 4 spons so far i April
    Men det blir väl så när man inte gör inlägg varje dag. Å så kommer det flera stycken på rad som är sponsrade.
    En blogg som kör 3 inlägg/dag så tycker jag inte att man tänker på det på samma sätt om det 4:e är sponsrat.
    Gillar Petras blogg och jag vet de behöver ha sina samarbeten för att överleva. Men trist när det slår över.

  1. Tycker absolut att det känns som Petra, men vilka är vi att avgöra vad som är hennes stil eller ej? En stil kan väl ändras bara på en dag om det vore så 😉

 1. Hej Petra!
  Tycker mycket om din blogg, reklam eller inte, jag har inte så mycket tankar om just det. Dock saknar jag bilder på dig senaste tiden. Du har fina barn och fin inredning och allt annat men det som lockar mig till din blogg är även bilderna på dig själv. Ibland vill man kanske inte synas av naturliga anledningar men jag ville i alla fall bara säga att jag saknar dig, det blir lite mer opersonligt när inte du är med på bilderna.
  Kram

 2. Och jag beställde den vita klänningen till dottern som kanske vill ha den på avslutningen, så jag tackar för tips! Men det klart att vi vill se mer av dig också! Kram

 3. Känns som att varenda tonåring kommer att springa runt i dessa plagg……. därför avstod jag som är trots allt 40 år. 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *