I annonssamarbete med LINDEX

S N Ä C K O R

.

Jag – idag!:)

.

.

Pjuuuh vänner!

.

.

Jag vet inte hur ni har det där ni bor men här hos mig är det helt galet varmt och framförallt kvavt idag. Blir typ slut av ingenting känns det som och barnen är likadana. tror det får blir hämtmat ikväll för denna mami orkar minsann inte fixa middag när det är så här (finns fler anledningar till att orken tryter också denna tisdag) Men hur som helst, tänket ju skriva lite om min dagens! La ut en liten story på Insta och jag har väl fått 30 DM om var min klänning kommer ifrån (borde skrivit ut det jag veet) Har även fått komplimanger idag på stan och .ar-är-den-ifrån-frågor så den verkar gillas ordentligt. En perrrfekt klänning för varma dagar iaf, så luftig och skön med loose fit utan att vara tältig. Den faller så där snyggt ni vet.

.

.

.

Men vaar är den ifrån då? Lindex! Finns här. Ett riktigt kap skulle jag vilja påstå.

.

.

.

Just nu är det ju snäckor ööverallt, var det coins förra året så är det snäckor 2019 på smyckena! SÅ läckert och väldigt somrigt. Lindex har ett jättefint snäckhalsband här och matchande armband med berlocker här (och även matchande örhängen här).

.

.. 

.

En ny favorit i sommargarderoben.

.

.

Nej nu ska jag beställa lite middag från Onlinepizza här. Så himla bra att de har så mycket mer än pizza (ej reklam:) och jag tror det får bli vietnamesiskt eller thai ikväll. Såå sugen på lite kryddig mat och koriander.

.

.

Ha en fin kväll raringar!

.

.

KRAM

.

.

.

4 kommentarer till “S N Ä C K O R

  1. Fin!
    Snälla, kan du bara svara vilket märke är din resväska i aluminium( den du reste med till Island)!!

  2. Jättehärlig klänning! Här har det också varit väldigt kvavt idag och varmt som bara den.
    Ha en fin kväll/kram

  3. Åå såå fin du var i den klänningen 🙂 förstår att många frågade. Vilken storlek har du?
    Ha en härligt varm o solig onsdag/ Marie

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg