PIPPI LONGSTOCKING IS BACK IN TOWN

..

”Här kommer Pippi Långstrump, tjolahopp tjolahej tjolahoppsansa!”:)
Godkväll!
Dagen tillbringades mycket riktigt i vackraste staden Visby och det blev en hel del shopping, men bara till skatterna (jo jag köpte faktiskt en liten mysig tröja till moi också, hehe)
Dagens Pippi: Fleece från Molo, jeans Esprit och sneakers från Viking. (Bea är inte direkt rödhårig utan har ljusbrunt hår som är lite rödlätt, vilket syns väldigt tydligt på dessa bilder. Har tidigare fått nån kommentar om att hon inte borde ha rosa på sig pga hårfärgen. Jag tycker personligen att hon är urfin i rosa, eller urfin i allt förresten!:)
Bea körde full fart framåt på kullerstenarna och var på riktigt gott humör idag! Kanske berodde det på att hon fått en likadan hamster från Zsu Zsu Pets som Flisan redan har? (De är ju såå söta, låter superknasigt och far omkring som tokar i olika banor = mycket populära hos mina tjejer!)

Prusseluskan var visst också i Visby denna dag!:) Hennes dagens: blus Odd Molly, jeans Acne, skor Converse och väska Mulberry.

Lunchen åt vi idag på helt otroligt mysiga och smaskiga Creperiet Strykjärnet! (Ett Visbytips!)

Strykjärnet har både snygg inredning, logi och såå goda crepes så klart! Ovan H:s crepe med vit choklad, jorgubbar, vaniljglass och grädde. Själv åt jag en med chokladsås, vitchoklad, vaniljglass och rostad mandel. Ojojoj så god den var. LCHF? Don´t think so…
Jag och min minsta lilla skatt hemma i köket ikväll! (Ser ni akvarellen till vänster om mig? Den har minsann jag gjort när jag var typ 18 år och den föreställer ett knäckebröd!?:)
Imorgon kommer äntligen älskade Trulle och Flisan till ön. Längtar massor efter dem nu!!!
KRAM
Eftersom  saker gick ”way too long” och fick helt fel proportioner så gör jag om och gör rätt. Ni får ha överseende med att jag raderat alla kommentarer till detta inlägg!!!
..

Rekommenderade inlägg