TVÅ SYSTRAR & ETT FÖRSTA DOPP I HAVET

.

.

 ”Se nu inte så sur ut, då får du bitterrynkor och det är inte vackert” har min mams sagt till mig en gång haha. Ja skrattrynkor är ju bra mycket charmigare, så nu bara måste jag se till att vara glad igen!:)
Hallå mina underbara vackra besökare!
Ni är så härligt positiva så det bara strålar om kommentarerna i förra inlägget och jag tackar såå mycket för det! För vet ni? Glädje smittar ju av sig!!! Tusen Tack söta ni:)

Idag har vi varit till Fårö och det var så vackert så det går inte att beskriva. Tyvärr så hade jag tankarna nån helt annanstans när vi satte oss i bilen, så min kamera (en Nikon D 60 för er som undrat) blev tyvärr liggandes kvar i köket, så jag kan inte visa några bilder från denna nästan magiska dagsutflykt.

Långa Sudersand (den största stranden på Fårö) var helt öde, himlen var knallblå och alla tre skatterna på bästa humöret och bara sprang runt och kvittrade och lekte i sanden. Såå fint var det och jag tänkte att denna stund måste jag alltid minnas. (Jag har faktiskt, efter att pratat med en mycket klok person inför bröllopet, börjat samla på ”Happy moments”! Stannar man upp ett par sekunder de gånger då livet är som allra bäst, tar ett djupt andetag, låter ögonblicket sjunka in och tänker att just den här stunden ska jag för alltid minnas, så gör man det! (Jättebra sak att samla på, så det är ett tips!:)

Mina älsklingar när vi kom till huset i eftermiddags.  Beabus: tröja och shorts från HM och fleece från Molo. Flisans dagens: blus från Molo och finaste flickjeansen från nystartade svenska Lucky Ellen. (Hihi, visst ser bilden  mycket arrangerad ut, men jag skulle ta ett kort på Flisan och då kom lilla Beagumman och ställde sig precis likadant.  Söt!)

Sommarflisan! (Är inte lavendelfärgen på nya Moloblusen helt underbar? Som en grekisk dörr…:) 

Fin detalj: ett litet hjärta på sötaste jeansen från Lucky Ellen

.
.

.Nu ska vi gå ner till bryggan för nu vankas det årets första dopp i havet här! Brrr!(Ni som har följt bloggen ett tag vet ju att jag är en riktig badkruka och när det sen är så här kallt som det är nu… Nej fy sjutton, men vad gör man inte för sina skatter;)
Ha en härlig kväll!
P
.

Rekommenderade inlägg