EN DAG I STOCKHOLM

.
.

Mmmm, idag har jag varit på Melanders i Vasastan och blivit bjuden på supergoda Moules Frites. Slurp!:) Melanders har verkligen supergod mat och en helt fantastisk fiskdisk så den restaurangen är ett Stockholmstips!
Good Evening everyone!
Lite pömsig bloggerska har vi här just nu! En busy dag har det varit idag med bla en sväng till det vackra Stockholm. Där hans det med lite arbete, lite shopping och sen på eftermiddagen det viktigaste: besök hos min lillebror för att se på han och hans sambos sprillans nya mirakel! Oh my vilken otroligt söt liten bebbe🙂
Dagens jag på Melanders. Blus: ny blus från Odd Molly Country Dreams. (Detta alla ”Mollyfans” kanske är den finaste blusen någonsin! Helt perfekt och skön passform. Förresten,  jag tror jag ska göra ett eget inlägg gällande denna blus imorgon så att ni får se etaljerna lite bättre!:) linne Rosemunde, jeans slitna Acne och Hunter stövlar.
Idag hände något roligt! Jag var ju Melanders Fisk och åt och när jag kom ut därifrån så snubblade jag rakt på finaste butiken Classic Living! Jag har bara beställt från Classic Livings netbutik tidigare men nu fick jag både se butiken och träffa söta ägarinnan Matilda irl. (Så kul att fåträffa dig:) Mycket fint fanns det i denna butik, som var proppfylld av vårnyheter, så den måste bli mitt andra Stockholmstips:) Ät alltså först på Melanders och shoppa sen loss hos Matilda! (Det fick följa med en liten påse hem och innehållet i den lovar jag att visa i ett annat inlägg)
Nu ska jag strax krypa ner i sängen för jag är så tröööött just nu, gäsp. Men vi ses väl imorgon söta vänner? Då är det ju favvodagen av alla nämligen fredag!!!
Sussa så gott alla!
.

9 kommentarer till “EN DAG I STOCKHOLM

 1. Hejsan!
  Helt fantastisk blus,hittar den tyvärr inte på country dreams sida. Kommer du ihåg vilket nr och vad den heter?

  Ha en solig helg
  Emma

 2. Hej Emma! Den finns där och den heter Hawthorne Blouse och det verkar som om det inte finns så många kvar så kynda skynda. Du kommer inte bli besviken på denna, jag lovar!:)

  KRAM

  P

 3. Hej! Förstår att du gillar blusen den ser helt underbar ut. Vilken storlek har du? Trevlig helg! Helene

 4. Så fin blus och du är super snygg i den! Roligt att höra att du är nöjd jag beställde min idag och bara längtar tills paketen ska anlända;-) kram v

 5. Hej!
  Jag har också beställt och fått min idag i strl 1, men den känns liten.
  Får man fråga vilken storlek du har i din, vi verkar ha ganska lika kroppsform 🙂
  Må så gott!
  Mvh Jessica

 6. Vilka fantastiska bilder!
  Hmm såg Melanders (i söderhallarna) idag men vi gick vidare till Svarta Lådan istället… Måste ta mig till Melanders snart igen för nu blev jag sugen!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg