PYNTA LIGHT

.
.

Varför har jag inte fixat pärlhönsfjädrar tidigare? Det är ju helt klart det finaste påskpyntet ever (i all sin enkelhet:)
Välkommen påskveckan!
Mår ni bra sweeities denna strålande aprilmåndag?
Nu har jag äntligen ”minimalt påskpyntat” lite! Precis som det inte kommer fram ett särskilt stort gäng tomtar till jul så brukar det inte heller komma fram ett helt stort gäng harar, tuppar, hönor eller kycklingar till påsk här hemma:) Dessutom så saknas ju lilla Flisan, som ju är med mormor & morfar på Gotland, och det är ju hon som tycker det är allra allra roligast att pyssla och pynta! Resten av familjen åker ju dessutom till ön på torsdag, så vi kommer faktiskt inte ens fira påsken hemma i år… 
Påskriset 2011: minimalistiskta syrengrenar i fin vas/flaska från Par Courrier! (Jag har pyntat på lite fler ställen också som ni kommer att få se:)
Nu tänker jag komma med en efterlysning! Snygg vårjacka sökes!!! Vad ska man ha på sig denna vår egentligen? Känner mig ju supervelig när det gäller detta med jacka. Ska jag ha en ny skinnjacka eller en av tyg eller både och tex? Så vilket är ditt allra bästa vårjacketips 2011? (Den får absolut inte vara ” lång eller bylsig”:)
Nu – smarrig lunch! (kycklingfileér och sallad med ruccola, parmesan och pinjenötter)
Önskar alla ni finingar en fab måndag!
KRAM
.

Rekommenderade inlägg

20 kommentarer till “PYNTA LIGHT

 1. Jag röstar på en Jofama by Kenza. Finns i bl a en ljus variant som är supersnygg…Finns bl a på Tintinstyle, Bubbleroom och Sid&Sally

  Superfint med fjädrarna. Avskyr de där superfärgglada sakerna som trängs överallt…

  Kram
  /Vivvi

 2. HM har en jätte fin kortare variant av den klassiska trenchcoaten i härligt varm beige med himelsblått inner tyg eller en midnatsblå med samma härliga innertyg. Den i kombinationen med EE skullsilk grå/blå eller den jättefina typiska EE Sjalen men blå blommor, kan inte misslyckas!!

 3. jag vill ha en grön parkas 🙂 men den e ju både stor å bylsig. Som jag vill ha min vårjacka. Tycker d e så skönt när man e lite frusen å vill ha kofta under å perfekt ”lekjacka” när man har barn. Har även skinnjackor men lite för varmt i mellan åt.

 4. Bästa tipset ! En snygg jacka i ridmodell från underbara Barbour,har haft min i flera år ….aldrig fel ! en klassiker!alla modeller e snygga ,speciellt den marinblåa el gröna med skärp i midjan .
  Åsa Cannerheim

 5. jag vill ha en lång jacka i någon pastellfärg..lite romantisk.. Men jag har inte hittat den än :-)))
  Så jag var inte mkt till hjälp..:-))

 6. Har inte heller köpt någon bra vårjacka ännu, så jag följer tipsen du får in med spänning :-))

  Superfina fjädrar, så enkla men ack så vackra…Less is more…så sant så sant!!
  Fin måndagskväll. Kraaaam Paula

 7. Det skiljer inte mycket i modell på jackorna i vår, från förra våren. Så köpte du jacka/jackor då tror jag säkert de funkar i år oxå! Jag använder min trench från Laredoute och mina skinnjackorfrån Day jag köpte förra året. Räcker gott. Man måste ju inte köpa nytt varje säsong, speciellt inte om man satsar på bra tidlösa plagg!
  Kram/Greta

  (Annars har både Ellos, H&M, LaRedoute bra prisvärda jackor)

 8. Det är som om bilden är tagen hemma på min byrå, nästan lite läskigt 🙂 Bra smak och alldeles lagom!

  Hälsn Johanna
  ingerjohanna.blogspot.com

 9. Hej!

  Jag var inne på MQ och såg en sååå snygg jacka från Peak Performance. Den var beige med mycket fickor, lagom lång och inte bylsig. Den jackan önskar jag mig 🙂 så det får bli mitt tips!

  Hälsningar Jessica

 10. Jag tackar tjejen högt upp i inläggen om Babour – klassiskia jackor som tusan!
  Sååå snyggt. Jag har redan klickat hem en – precis vad jag letade efter, fast jag inte visste det själv! Tack!

  Minna

 11. Panduro gissar jag att P har hittat sina fjädrar. där finns mycket fint till alla pysseltokiga. Jag har iallafall klickat hem fjädrar därifrån och beställer man senast idag skickar dem innan påsk. så löp och köp.
  /Camilla

 12. Om du vill veta vad en modebloggerska tycker:
  En svart skinnjacka är ju det säkraste kortet. Ett annat tips är en militärgrön jacka som går ner till halva rumpan. Gärna med flera fickor på. Har själv en från H&M trend som jag älskar, men det finns en på H&M nu som är liknande – och billig. 🙂
  Annars är mocka hett i vår och tan-färgad mocka är SÅ fint till blont hår.

  Lycka till!

  http://tastebyme.streetstyle46.se

 13. Du skulle passa perfekt i en Barbour jacka, modell Rainbow International Jacket! Super snygg!!
  För övrigt en kanon blogg jag följer dagligen från första gången jag hitta hit!!!

  Mvh

  Karin

 14. Trenchcoat fra Maison Scotch ! Har akkurat anskaffet en i grått, den er ikke så lang (går akkurat over kneet) og er super-snygg !! Masse fine detaljer, som det alltid er på Maison Scotch. En trench er aldri feil å ha i skapet – kan varmt anbefales !!

Comments are closed.