DEN SJÄTTE JUNI IDAG

.

.

På matsalbordet: Min fina Daysaker och min blåa hortensia i silverkruka från Tine K,  hemklickad från söta Jenny med butiken Blackballoon. Om du anger koden H of P idag så har du 10% i den netshopen:)

Välkommen härliga Nationaldag!

Ännu en solig och ljuvlig morgon i Småstaden:)
Egentligen har jag inte alls tid att sitta vid lapen just nu då en Stockholmstripp väntar typ pronto! 
Vi får se om det blir nationalsdagsfirande på Skansen, annars blir det nog mest shopping och förhoppningvis ett besök hos liten bebiskusin. Kul!:)

Matsalen denna morgon. (Jag är såå kär i mitt nya skåp från Baazar🙂
Beabus också denna morgon! (Både shorts och linne kommer från HM. Lite av det som fick följa med häromdagen:)
Nej nu måste jag sätta massor med fart!
Önskar dig en uuunderbar nationaldag!
KRAM
P
.

Rekommenderade inlägg

12 thoughts on “DEN SJÄTTE JUNI IDAG

 1. Hej! Underbart fint hem! En liten fråga, jag är sugen på samma skåp som du har men hur skulle det se ut med 2st bredvid varandra, du som har sett dessa live? Vad tror du? Skulle det se tokigt ut? Kram

 2. Underbara bilder du bjuder på idag Petra, Jag älskar ditt skåp också :-)) skulle vilja ha ett likadant här hemma. Fantastiskt fint i ditt matrum. Ha nu en fin dag. Här ska vi åka till havet med fika korgen strax.

  Kraaaam Paula

 3. @Victoria, brickan kommer från DAY Home, jag har den själv!:) Finns även i en större variant.

  Kram till dig Petra och din fina blogg!
  (Hoppas du tycker det är okey att jag var din assistent här!;))

  Helén

 4. Snygga hembilder : ) och samma shorts har jag köpt till sonen fast de med mer lila och rosa snyggt kram Sofia

 5. Hej! Ramlade in här av en slump och jag tycker du har det så fint hemma! Vad är det för matbord du har? Jag är på jakt efter ett vitt stort bord. Hoppas du mår bättre idag. KRAM!

Comments are closed.