EN FAVORIT BLAND TOPPAR

.
.
.

Tjing!

Hoppas ni mår bra raringar!?
Här kommer ett litet tröjtips!:) Ovan är dagens jag i kanske bästa tröjan någonsin nämligen  Garder Blouse från Chill Norway (+ jeans Nudie och boots från Marlene Birger Tintintsyle) Denna topp har jag och den har mina vänner och vi är alla överens om att den är verkligen den bästa!!! Söt, fin, snygg och skön – vilken kombo:)


Nu – till mataffären!
See you later girls!

KRAM
.

Rekommenderade inlägg

19 thoughts on “EN FAVORIT BLAND TOPPAR

 1. så snygg du är!
  håller på att inreda min 6 åriga pojkes rum, vill ha likadana hyllor som du har ovanför skrivbordet i trulles rum. är det ikea? vad är det för mått på hyllorna och konsolerna?? tacksam för svar
  kram madde

 2. Vad är skillnaden mellan fin och snygg egentligen??;)
  Har du några bra julklappstips då? Shooot!
  Trevlig söndag!

 3. Hej! Du har så fin blogg:-) vi är från finland och kommer till sverige om några veckor och vi undrar om visa electron funkar i ert vackra land?:)vi skulle jätte gärna träffa dig!

  Mvh: sofia och Cajsa

 4. Alla Nespresso maskinerna är ju bra och likaså kaffesorterna, där får man ju prova sig fram!
  Du får väl fundera över hur mkt plats du kan avvara för din maskin å handla utefter det…Vi är så nöjda med vår lilla variant!

 5. Otroligt snygg! Så enkel och ändå effektfull. Det är så otroligt kul att Chillnorway slagit så stort. Världens mysigaste skapare som jag unnar all framgång. Och så klart helt underbara kläder!

  Kramar

 6. Hei Philia
  Hadde vært veldig gøy og sett et dekket bord med Royal Copenhagen middagstallerknene dine! Du får alltid kaffeservicet til å se så utrolig delikat ut, men har aldri sett det middags dekket:)(tror jeg)

  Heidi

 7. Fin du e 😀
  By the way, när jag ändå var på en liten tripp till västerås idag så hoppade jag in på butiken Store som du rekommenderade 😀 Ååå jisses den butiken är Too Die For
  <3 fick hålla hårt i plånboken!

 8. Hihi! Den har jag på mig idag, älskar den oxå! Har varit på en fantastisk julmarknad på Tjolöholms slott, 20 min från där vi bor. Intill havet söder om Kungsbacka liger slottet. MÅNGA har vallfärdat dit sen i onsdags, men den är något över det vanliga, i sån miljö! Vi fikade i slottet, och köpte med oss vackra fårskinn hem!

  Kram/ Sandy

 9. Fick genast bråttom, nu har jag beställt en likadan, ursnygg. Eller rättare sagt enkel med det där lilla extra. Tyvärr kunde jag inte hitta den mörka utan ljusgrå, men det funkar det med! Ha en fin dag och tack för inspirationen du ger! Jag behöver aldrig köpa inrednings tidningar eller andra magasin, räcker att att gå ut på din blogg.

  Hälsningar från en i småstaden

 10. Den blusen ska jag försöka hitta!
  Vilken storlek har du på din?

  Tack för en jättetrevlig och inspirerande blogg:-)
  Kram kram

Comments are closed.